DeltaServ

Gramy Bo Lubimy

Teraz jest So lis 23, 2024 7:37 am

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]

Shoutbox

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Skarga na niedoswiadczonego Admina PIBOYA
PostNapisane: N paź 11, 2009 9:09 pm 
01. Szeregowy
01. Szeregowy

Ja jako Gracz Servera Delta Sd chcialem jako swiadek wyglosic to co mysle na Temat nowego admina Piboya. Niewiem ile lat ma ten admin ale szpanuje oraz rzadzi sie i wywyzsza nad wszystkimi BOOO MAAAA ADMINAAAAA!!! Ale przejdzmy do gruntu sprawy
on jako swierzy ze tak powiem admin daje bany za byle co np Ktos kogos przywita "Elo Czopie" On odrazu za to bana daje , ktos go zabije pare razy go pod rzad on daje bana. Niewiem co tu jest grane ale jestem za tym zeby odebrac mu admina bo to ze tak brzydko napisze "dziecko". Nie dojrzal do bycia adminem!!!!!!!!!!!!!
:strajk:

Tytuł: Re: Skarga na niedoswiadczonego Admina PIBOYA
PostNapisane: N paź 11, 2009 9:11 pm 
01. Szeregowy
01. Szeregowy

kolejna skarga i po co blokowac posty to widac odrazu ja to tez potwierdzam Piboy ogarnij sie

Tytuł: Reklamy

PostNapisane: N paź 11, 2009 9:18 pm 
Nikim nie rzadze, jestem chyba najlagodniejszy ze wszystkich admów dlatego na tyle sobie pozwoliliscie. Na szczescie pozostalo wam tylko obrabianie mnie na forum,. bo na sd juz nie pogracie.

PostNapisane: N paź 11, 2009 9:23 pm 
01. Szeregowy
01. Szeregowy

Piboy nie kompromituj sie do konca bo ban nic nie da a nawet jak dasz mi to mam na to wyje***e szczerze mowiac a ze kozaczysz to kazdy widizi i wie i maja sie wypowiedac bo rozmawialem juz z paroma ludzmi

PostNapisane: N paź 11, 2009 9:25 pm 
01. Szeregowy
01. Szeregowy

O widze ze ktos madry stwozyl temat o piboyu ja tez chetnie na ten temat sie wypowiem
Moim zdaniem on nie zasluzyl na admina poniewaz jak koledzy wspomnieli sie zadzi dzisija polecialy bany na moich oczach za to ze mowili do piboya ze ma adma i zeby sie tak nie zadzil na servie a on za to banowal albo kikal. sa tez inne powody poniewaz zabijajjac go wyzywa od wh albo kika i prosi zeby wrocic bez wh jak to on mowi rownez to ze jak mu sie nie podoba mape zmienia to sprzeczajac sie z innymi graczami delty sd
zalatwcie sprawe jak nalezy z piboyem moze sie uspokoji :strajk:

PostNapisane: N paź 11, 2009 9:29 pm 
Cwaniaku, akcja na servie z toba i twoim klanowym kolega jest do wgladu wiec zastanow sie nad soba i skoncz pieprzenie, bo mam tego dosyc. To ze zwrocilem uwage za wyzywanie innego gracza, a wy czyli klan Fear (nie wszyscy oczywiscie) skomentowaliscie to ze sie rzadze to juz nie moj problem. Poza tym ile jeszcze kont zalozycie zeby mi dociac? Jesli admini maja jakiekolwiek watypliwosci do mojego zachowania, zapraszam na SD neich zapytaja ludzi opinij o mnie. Przymróżam oczy na wiele idiotycznych i niepoprawnych zachowac ale wy juz przegieliscie paly!

PostNapisane: N paź 11, 2009 9:32 pm 
01. Szeregowy
01. Szeregowy

Piboy zastanow sie co piszesz i czytaj wszystko nie chodzi o to wyzywanie tylko o twoja calosc co odpierdalasz .... tak tak najlepiej dac bana a jakbys chcial wiedizec z fear tylko ja tu sie tu wypowiadam ... pozdro dla ciebie zobaczymy dalsze wypowiediz ludzi co beda pisac

PostNapisane: N paź 11, 2009 9:34 pm 
Sytuacje opisalem Michalowi, sam powiedzial jak mam zareagowac w takich sytuacjach, dlatego masz bana! A co do mojego bycia admem, od tygodnia dalem 6 banow (6 a gram calymi dniami, wiec sie zastanow!)

PostNapisane: N paź 11, 2009 9:39 pm 
01. Szeregowy
01. Szeregowy

pOWIEM TYLKO KILKA SŁÓW NA TEMTAT TEGO ADMINA ZMIENIA MAPY BO MU SIĘ NIEPODOBAJĄ ,BRONI JAKIŚ NOOOBÓW Z PODWÓRKA ,WYRZUCA GRACZY KTÓRZY GO CIĄGLE CAMPIĄ LUB SĄ W JEGO DRÓŻYNIE I ŹLE GRAJĄ.JEST TO KARYGODNE ZACHOWANIE poprostu żal przez rz .NA KONIEC POWIEM ŻE WYRZUCA GRACZY Z DELTYJESZCZE DLATEGO ŻEBY WESZLI JEGO KOLEDZY.,.,.,.,.,.,.,., :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban:

PostNapisane: N paź 11, 2009 9:43 pm 
01. Szeregowy
01. Szeregowy

Bardzo dobrze że ktoś założył taki temat też miałem to zrobić ale odpuściłem sam miałem taką sytuację że dostałem kicka za to że zabiłem gracza parę razy pod rząd i że wtedy miałem niby WH.

PS. piboy dawanie takich banó nic Ci nie da bo czasami naprawdę naużywasz swojej "władzy". Przemyśl swoje zachowanie a właściciele delty rozpatrzcie piboya jako admina.

PostNapisane: N paź 11, 2009 9:45 pm 
01. Szeregowy
01. Szeregowy

:ban: :ban: :ban: Sytuacje opisalem Michalowi, sam powiedzial jak mam zareagowac w takich sytuacjach, dlatego masz bana! A co do mojego bycia admem, od tygodnia dalem 6 banow (6 a gram calymi dniami, wiec sie zastanow!) :ban: :ban: :ban: AAle z czego ty się tłumaczysz przyznaj się do błędu ,...,.. Nie masz chyba 6 lat żeby pisać jakieś wymówki !!!!!! Bronisz swoich kolegów i jestes nooobem bo campisz.....i.....nieprzyjmujesz słów krytyki od prostych graczy......a jak jest 2wóch Adminow na serwie to dopiero zachowujesz się normalnie :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :ban: :offtop: :offtop: :offtop: :offtop: :offtop: :offtop: :strajk: :strajk: :strajk: :strajk: :strajk: :strajk: :strajk: :strajk: :strajk:

PostNapisane: N paź 11, 2009 9:50 pm 
Heh, zabawni jestescie, ale spokojnie, zrobie z wami porzadek jak juz w takim swietle mnie przedstawiliscie:

ZMIENIA MAPY BO MU SIĘ NIEPODOBAJĄ
- zmienilem mape moze 3 razy od kad jestem admem po uwczesnej konsultacji z graczami (wiekszosc byla zaa)

BRONI JAKIŚ NOOOBÓW Z PODWÓRKA - ty normalny jestes? heh z podwórka:D

WYRZUCA GRACZY KTÓRZY GO CIĄGLE CAMPIĄ LUB SĄ W JEGO DRÓŻYNIE I ŹLE GRAJĄ - cos nieprawdopodobnego, podaj przyklad chociaz jednego?

JEST TO KARYGODNE ZACHOWANIE poprostu żal przez rz - kup sobie elementarz i wracaj do 1wszej klasy

NA KONIEC POWIEM ŻE WYRZUCA GRACZY Z DELTY JESZCZE DLATEGO ŻEBY WESZLI JEGO KOLEDZY - moi koledzy studiuja, jestem jedynym grajacym w coda! A osoby wywalone mozna sprawdzic :) Na palcach u reki mozna policzyc:)

PostNapisane: N paź 11, 2009 9:55 pm 
Jeszcze dodam, zew ciakawa jest sytuacja, ze przez caly dzien na forum pisza praktycznie tylko admini a tutaj przez pół godziny wypowiadaja sie o mnie 4 osoby, a moze inaczej - 4 nicki, bo podejrzewam ze osoba jest jedna albo 2. Popiszcie sobie jeszcze i tak juz sie nie polubimy:)

PostNapisane: N paź 11, 2009 9:58 pm 
HeadAdmin
HeadAdmin

Gadu-Gadu: 0
Zapytam po raz kolejny, macie dowody?

PW z prośbami o unbana ignoruję.

PostNapisane: N paź 11, 2009 10:00 pm 
01. Szeregowy
01. Szeregowy

Jeszcze dodam, zew ciakawa jest sytuacja, ze przez caly dzien na forum pisza praktycznie tylko admini a tutaj przez pół godziny wypowiadaja sie o mnie 4 osoby, a moze inaczej - 4 nicki, bo podejrzewam ze osoba jest jedna albo 2. Popiszcie sobie jeszcze i tak juz sie nie polubimy:) po 1 z nooobem który stosuje jakieś dziki wymówki się nie koleguje a po 2 oco ci chodzi niemoge wypowiedzieć swojego zdania boisz się o Admina z kim chcesz zrobić pożądek zacznij od siebie i od swojego ja na serwie......!!!!!!! :war: :war: :war:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 32 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]