A wiec jak to ja wchodze na serva i czesto nawet nie napisze " siema " czy cos w tym guscie ! Na to od kilku dni na servie Delta i Delta SD gdzie sie tylko pojawie i jest Siara zaczynaa sie ! niewiem czy on ma jaki problem domnie ! "pluje sie " z byle powodu !
I dzis wchodze sobie na nasz kochany server i widze jak siara wydaje rozkazy ostrzega jak by byl adminem a jego podania nie widzialem na forum ! ostrzeglem go i zaczol swoje wywody ! no i Slip nie zastanawiajac sie wiele dal kika !
Po chiwli wchodzi siara zaczyna swoje wiazanki ! i nagle naskakuje na mnie Hell niczym obronca ucisnionych z tekstem " kto tu ku666rwa znwou kika" ( xDDD lol ?
) i domnie ze wchodze na serv i robie burdel ze juz nie dlugo i nie bede sie rzadzic itd ! po chwili zostalem wywalony z servera i pisalo " perma...... cos tam cos tam banned form this server " no to Slip pomyslal ze " nie bedzie hell plul nam w twarz " dal mu temp bana na to zeby odreagowal
Najczesciej sa tu namnie skargi , ze kikuje bez powodu ze upominam ze krzycze itd ( co jest gowno prawda ) ale okazuje sie ze niw wszyscy sa tacy suuuper
Dziekuje ! mam nadzieje ze michal to jakos zalatwi cya