DeltaServ

Gramy Bo Lubimy

Teraz jest Cz lis 21, 2024 5:43 pm

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]

Shoutbox

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Autor Wiadomość
 Tytuł: Slip ...
PostNapisane: Cz kwi 23, 2009 7:22 pm 
04. St Kapral
04. St Kapral

Kolejna skarga na jednego z "ulubionych" adminów...
Dzisiaj dał mi bana na 2 serwerze za >Aimbot-a< bez jakich kolwiek dowodów ot tak perm. Nie pierwszy raz wywala banuje graczy za byle co nie podając przyczyny i dowodu.
Może nie wie jak graja zawodowcy (nie chodzi mi o osoby z serva tylko o wygląd gry graczy którzy na tym zarabiają) i dla niego każda gra która wykracza poza serv jest haxem, może ma problemy w rl nie będę do tego wnikał ale czemu to wszystko przewala na innych ludzi ? Rozbawił mnie bardzo kawałek Ace-a: "Slip wykazał się cierpliwością chińskiego sensei " - taa, a gadał jak ten co go obrażał (dobrze nie pamiętam ale niektóre wyzwiska były ładne)...
Albo mi się wydaje albo wykorzystuje aż za bardzo posiadanie rcona.
-----------
Michał po co tylu adminów na 1 serv ? tylko się burdel robi

Tytuł: Re: Slip ...
PostNapisane: Cz kwi 23, 2009 7:36 pm 
07. St sierżant
07. St sierżant

Gadu-Gadu: 0
Burdel to robisz na forum. Jest temat o Slipie to po co drugi zakładasz? Tak ciężko to pojąc?

Co do cierpliwości Slipa to powiem Ci, że ja tych 2 fagasów wtedy wybanowałbym już daaawno (nie miałem jeszcze adma). Slip starał się im wyperswadowac, że nie robi się tak jak robili. Może niepotrzebnie się wdawał w głupawe dyskusje, ale tak łatwo się dac wciągnąc, bo 90% idiotów to 12-letnie dzieci neo, którym się wydaje, żę podbijają świat, bo mają "enternet" i człowiek naprawdę chce ich czasem naprostowac, wytłumaczyc itp.

Tak, ja też czasem używam argumentów "bo ja tak mówie" albo "bo dostaniesz bana" bo inne do matołów nie docierają.

Tytuł: Reklamy

PostNapisane: Cz kwi 23, 2009 8:41 pm 
13. Kapitan
13. Kapitan

Tyle, że tamten temat był mojego autorstwa i trochę inne podłoże. Mnie Slip o aimbota nie wyzywał, o wh i ogólnie wystarczy poczytać...

Chociaż jednak motyw ciągle ten sam tj ktoś gra za dobrze to go zbanować albo zbluzgać o haxy przynajmniej.

PostNapisane: Pt kwi 24, 2009 9:00 am 
04. St Kapral
04. St Kapral

Do matołów czyli do większości? A w ogóle Slip za agresywnie wszystko rozwiązuje - lubi bluzgać po "złych ludziach" i coś mi się wydaje ze mając rcona myśli ze sprawuje najwyższa władze i wszystko mu wolno. Wiem również jak wyglądała rozmowa Slipa z 2 gościami ale nie będę się dzielić.

Bynajmniej nie chce się kłócić ale tak jest.

PostNapisane: So maja 09, 2009 11:34 am 
13. Kapitan
13. Kapitan

Dzisiaj grałem pod nickiem Styropian, na serwer wbił Slip i od razu wiedziałem, że się doczepi, chociaż nie wiedział, że to ja.

Pierwsza akcja i od razu bluzg o wh. Co to za admin, który nie potrafi uwierzyć graczowi, że ten go z 3-4 metrów słyszał i wyczekał?
Następnie groził mi oczywiście wyrzuceniem w trybie natychmiastowym z serwera, ale zamilkł gdy na widza wszedłem.

Poza tym ciekawy screen, jak slip karze postępować graczom, którzy widzą u mnie wh:

Obrazek

Założę się, że już dawno dałby mi po cichu permanenta, gdybym nie wiedział o istnieniu forum...

PostNapisane: Śr maja 13, 2009 8:42 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Gadu-Gadu: 3952446
Ja osobiście do $lipa nic nie mam no ale jeśli tak uważa kilka osób, że banuje za byle co itd. No to chyba trzeba się tej sprawie przyjżec. Nie wiem co na to oczywiście Michal i spólka ;p

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]