Mam pewną propozycję, nie wiem czy większości, ale mi i kilku osobom część map z rotacji po prostu zbrzydła z danym trybem. Najbardziej mnie denerwuje chyba Stalingrad hq
.
Obecna rotacja wygląda tak:
gametype tdm map mp_farmhouse
gametype hq map mp_railyard
gametype tdm map mp_brecourt
gametype tdm map mp_burgundy
gametype tdm map mp_trainstation
gametype tdm map mp_carentan
gametype ctf map mp_farmhouse
gametype tdm map mp_decoy
gametype tdm map mp_leningrad
gametype tdm map mp_matmata
gametype hq map mp_farmhouse
gametype tdm map mp_downtown
gametype tdm map mp_dawnville
gametype tdm map mp_railyard
gametype tdm map mp_toujane
gametype ctf map mp_railyard
gametype tdm map mp_breakout
Przeważają oczywiście TDM - 13 , są 2 ctf i 2 hq.
Co Wy na to, aby 2, max 3 TDM na DM zamienić? Na kilku mapach dużych, np Caen, Stalingrad grało by się nieźle. Ostatnio grałem na Toujane w 12 osób i była to świetna rozgrzewka.
Poza tym CTF się przejadło jak słyszałem ;p To może zwiększyć liczbę CTF, ale na mapkach innych. Królował zawsze Stalingrad i Beltot. Może Toujane, Matmata, czy Burgundy dla odmiany?
HQ to chyba największa monotonia tego serwera, dzisiaj zauważyłem szczególnie dużo narzekania, to mnie zachęciło do stworzenia tego tematu. HQ na Stalingradzie, który jest do tego na pewno dobrą mapką, jest już "przeruchaną" mapką na Delcie ;p.
HQ wiele nie grałem więc nie mam zbytnio propozycji na mapki zastępcze. Wydaje mi się, że Carentan, Caen i Vilers, byłyby dobra ze względu na dużo budynków tj dużo okien do campienia przy bronieniu sztabu
HTF ten tryb mało znany, ale na pewno nie zły. Michał zapewnił mnie, że będzie testowo dodany do rotacji, więc możliwe, że dodatkowo zwiększy atrakcyjność serwera.
Z pubu, z przeważającą liczbą TDM, zrobiłby się MIX tyle, że bez SD.
Co Wy na to? ;p