michal! napisał(a):
o tej porze nikt nie gra raczej
Cytuj:
Z All weapons gra jest różnorodna. Snajperzy koszą na dystans, ale muszą liczyc się z tym, że jak idą pomieszczeniami i trafia na kogoś z Tomkiem to dają dupy, a ludzie z Tomkami wiedzą, że na otwartych przestrzeniach dostają heda z kilometra. Jak wszyscy mogą zakładac hedy z kilometra to przypomina to raczej I a nie II wojnę światową gdzie wszyscy siedzą w okopach i co jakiś czas pada strzał. Brakuje tylko, by dodac taki bajer jak wymyślili w I wojnie, że montowali peryskop do karabinu i można było strzelac nie wychylając się z okopu
tutaj troche masz racji, nie zapominaj że rifle sa testowo
a ja sie nie zgadzam.. wczoraj graliśmy do północka..
grupka z riflami ganiansko po całej mapie.. nikt nie campił.. większosć akcji na długośc lufy hihi, ewentualnie jakaś główka z nada..
wszystko zależy od ekipy.. jak trafi się stado noobów to faktycznie leżą jełopy i czekają.. ale na takiego odrazu nakładam tembana..
róbta co chceta ale ja wole robić zygzak przed snajperem niż męczyć się z tomsonami..
ku pokrzepieniu nobków właczcie półautomaty.. tylko będzie jak zwykle (z całego teamu 2 snajpy reszta garandy hahaha)
a jeśli chodzi o to:
Ace of Spades PL napisał(a):
Żeście mi surprise walneli... Wracam sobie z nart, dogaduje się z dziekanem, spotykam z kobietą. Wracam na chate, myślę "o teraz kurczak nieco w Coda". Wchodze a tu 0 playerów i same rifle...
to ferie się skończyły w pewnych województwach i mniej osób gra..
odrazu widać skąd mamy graczy :D