^oExcelx] napisał(a):
Dawno nie widzialem zeby ktos w podaniu o unbana chociaż skruche okazał.Zawsze jest proszony o uzupełnienie, przecież to widać, a że ostatnio mało komu na unbanie zależy rzucając oskarżenia na administracje to co sie dziwic.
Jak Excel zauważył nikomu się nie chce napisać porządnie prośby.
Ostatnio bany daję Ja nie dlatego że mi się gracz X nie podoba, nie lubię go, czy jak inni gracze chcą. Forum jest stworzony po to że jak Admin się pomyli w swojej ocenie to można się do tej decyzji odwołać. Jak dla mnie źle napisana prośba jest równoważna z brakiem szacunku do servera!!! A co do twojej wypowiedzi to nie wiem czego można nie rozumieć że ktoś stworzył regulamin, wzór czy co??
Jak jakiemuś graczowi by zależało na unbanie to prośba o niego była by napisana zgodnie ze wzorem a nie tak na odwal się. Bo te pięć minut więcej na forum nikogo nie zabiło ani wielkiej krzywdy nie zrobiło. Jak gracz dostał już bana to na samej górze strony jest pomarańczowymi literami napisane :
DOSTAŁEŚ BANA Przeczytaj to- link przenosi do odpowiedniego działu a tam już jest wszystko wyjaśnione. Jak dla mnie to sam nie znasz zasad panujących na forum więc nie wypisuj jakiś APELI, PYTAŃ tylko
przeczytaj ze zrozumieniem to co ktoś napisał i doceń kogoś i jego starania.