DeltaServ

Gramy Bo Lubimy

Teraz jest Pt lis 29, 2024 7:38 pm

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]

Shoutbox

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Wybory 2011
PostNapisane: N paź 09, 2011 9:43 am 
HeadAdmin
HeadAdmin

Gadu-Gadu: 0
Cytuj:
"W okresie ciszy wyborczej tj. w okresie 24 godzin poprzedzających dzień wyborów i aż do chwili zakończenia głosowania zabronione jest prowadzenie agitacji wyborczej. Publikacja na forum jakichkolwiek treści mających charakter agitacji wyborczej może zostać uznana za naruszenie przepisów ustawy Kodeks Wyborczy oraz stanowi czyn zagrożony karą grzywny"

(Art.107 ustawy Kodeks Wyborczy z dnia 5 stycznia 2011 roku, DZ.U. 2011 Nr 21 poz. 112 z późn. zm.)

Zapraszam do dyskusji po 21 ;)

PW z prośbami o unbana ignoruję.

Tytuł: Re: Wybory 2011
PostNapisane: N paź 09, 2011 11:07 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Gadu-Gadu: 3952446
Platforma Obywatelska - 39,6%
Prawo i Sprawiedliwość - 30,1%
Ruch Poparcia Palikota - 10,1%
Polskie Stronnictwo Ludowe - 8,2%
Sojusz Lewicy Demokratycznej - 7,7%
Polska Jest Najważniejsza - 2,2%

Git majonez haha :D

Tytuł: Reklamy

PostNapisane: N paź 09, 2011 11:16 pm 
HeadAdmin
HeadAdmin

Ruch Poparcia ładnie i niespodziewanie :)

PW z prośbami o unbana ignoruję.

PostNapisane: Pn paź 10, 2011 7:53 am 
09. Chorąży
09. Chorąży

Gadu-Gadu: 9461912
ciekawe, co będzie z tego RPP. Bo ja w tej sprawie optymistą nie jestem.

PostNapisane: Pn paź 10, 2011 3:39 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Człowiek jest inteligenty, ale robi sobie jaja z polityki :)

PostNapisane: Pn paź 10, 2011 4:31 pm 
09. Chorąży
09. Chorąży

to akurat mi się podoba. Polityka jest dla mnie za sztywną 'dziedziną' tak więc takie wybryki są całkiem fajne. Druga sprawa, że nie powinny być za częste.
A co sądzicie o samej legalizacji i chęci legalizacji?

PostNapisane: Pn paź 10, 2011 4:32 pm 
Admin CoD
Admin CoD

czego? :p jest tego dużo ^^

PostNapisane: Pn paź 10, 2011 5:48 pm 
09. Chorąży
09. Chorąży

najogólniej, narkotyki. Ciężkie, lekkie, trawka (wielu uważa że marycha to nie narkotyk). Wg mnie powino zostać jak jest.

PostNapisane: Pn paź 10, 2011 10:32 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Gadu-Gadu: 2470053
chce opodatkować kościół, chwała mu za ten pomysł ;)

PostNapisane: Pn paź 10, 2011 11:14 pm 
16. Pułkownik
16. Pułkownik

Wole kościół wolny od podatków, od widoku dziecka idącego z dwoma "tatusiami" ;)

PostNapisane: Wt paź 11, 2011 11:36 am 
Admin CoD
Admin CoD

Gadu-Gadu: 9311300
z mojego punktu widzenia wybory poszły tak chujowo, że zatanawiam się czy nie spierdolić z tego kraju. 4 lata rządził tusk - ludzie nic się nie nauczyli. spieprzył wszystko co mógł. lotosa chce sprzedać, nasz gaz już ruskie wydobywają, dróg w ogóle nie ma, urzędasów zamiast zwalniać to jeszcze wiecej zostało zatrudnionych, paliwo po prawie 6 zł, emerytury nasze pokolenie mieć nie będzie, OFE nie ma kasy, bezprawne zamykanie stadionów oraz sklepów z dopalaczami... ten rudy chuj już powinien być wypędzony z tego kraju...

obecnie wszyscy obecni politycy powinni być zgładzenie, powinnie zginąć lub po prosru wziąć się za UCZCIWĄ pracę - niech Polską rządzą specjaliści, ludzie wykwalifikowani a nie osoby bez matur tylko z układami.

Wejście palikota do sejmu to już jest komedia. widzieliście kogo ma wśród swoich "posłów"? pedała i transwestyte. to że niektóre jego pomysły są dobre nie oznacza że jest ospowiadnią osobą. jest to dziwak i przyniesie nam pośmiewisko. kto normlany chodzi z wibratorem po sejmie? normalny to on nie jest... i ktoś taki ma rządzic naszym krajem?!

PiS, PSL i SLD to porażka. PiS zajmuje się tylko własną sprawą, PSL jest za słąby by cokolwiek robić..tym bardziej że nie ma własnej okreslonej polityki.. przypnie się do każdego by stowrzyć koalicję i brać kase. SLD to już totalna porażka - napieralski sie zbłaźnił już przed wyborami podczas debat.

ogólnie wybory określam jako - KUTASÓWA. czas się pakować i wyjeżdzać póki Kaczor Donald nie wybuduje muru by Polacy nie wyjeżdzali!.
Pozdr.

Ostatnio edytowano Wt paź 11, 2011 11:37 am przez Kakashi_PL, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: Wt paź 11, 2011 5:43 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Kakashi_PL napisał(a):
z mojego punktu widzenia wybory poszły tak chujowo, że zatanawiam się czy nie spierdolić z tego kraju. 4 lata rządził tusk - ludzie nic się nie nauczyli. spieprzył wszystko co mógł. lotosa chce sprzedać, nasz gaz już ruskie wydobywają, dróg w ogóle nie ma, urzędasów zamiast zwalniać to jeszcze wiecej zostało zatrudnionych, paliwo po prawie 6 zł, emerytury nasze pokolenie mieć nie będzie, OFE nie ma kasy, bezprawne zamykanie stadionów oraz sklepów z dopalaczami... ten rudy chuj już powinien być wypędzony z tego kraju....

Ludzie się nauczyli, że tylko oni mogą coś działać w tym kraju. Ludzie nie pamiętali jak PiS spier***ił wszystko. Był odwoływany po niespełna 2 latach rządów i nie ma zwalania na Samoobronę. Lotosa jeśli chce sprzedać to 49% udziałów maksymalnie, więc ani jednego prawa do zarządzania nim. Gdzie nasz gaz wydobywają ruskie? Może się udać w 2014 roku wydobywać łupkowy wtedy mogą nas pocałować. Prezes Kaczyński tylko by pogorszył nasze stosunki ze wschodem i nie tylko. Całą Europa, USA twierdzą, że Polska po tych wyborach potwierdziła dojrzałość i otwartą, rozsądną politykę. Za czasów SLD czy PiS dróg wgl nie było budowanych. A najbardziej śmiech na sali wytwarzają teksty Paliwo po 6 zł. Rzeczywiście Premier Tusk miał jechać i wymusić na dostawcach ropy itp. żeby zmniejszono cenę dostawy i wydobycia. Co PO mogło zrobić? Wszędzie były ceny wysokie. A pamiętam jeszcze początek kryzysu gdzie wszystkie państwa leciały w dół jeśli chodzi o gospodarkę, a Polska jako jedyny kraj miał wzrost. A dopalacze są rzeczywiście super :) Tyle na ten temat.

PostNapisane: Wt paź 11, 2011 6:12 pm 
16. Pułkownik
16. Pułkownik

Z tego co pamiętam to nasz wynik w kryzysie był sztucznie zawyżony.

W tych wyborach miałem wielki dylemat na kogo zagłosować. Żadna z partii mi nie odpowiadała. Każda miała na tyle dużo "minusów", że traciły me poparcie. Mniejszego zła też nie chciałem wybierać więc zagłosowałem na sąsiada. Co prawda partia mi nie odpowiada ale o okolicę się troszczy to go poparłem.
Do senatu na bezpartyjnego (nie wszedł).

Poglądowo najbliżej mi do PO ale za sposób rządzenia, obłudę i zakłamanie społeczeństwa nie poparłem ich. Może za 4 lata jak się ogarną.

PostNapisane: Wt paź 11, 2011 7:35 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Gadu-Gadu: 9311300
|Sgt|Piterek napisał(a):
Kakashi_PL napisał(a):
z mojego punktu widzenia wybory poszły tak chujowo, że zatanawiam się czy nie spierdolić z tego kraju. 4 lata rządził tusk - ludzie nic się nie nauczyli. spieprzył wszystko co mógł. lotosa chce sprzedać, nasz gaz już ruskie wydobywają, dróg w ogóle nie ma, urzędasów zamiast zwalniać to jeszcze wiecej zostało zatrudnionych, paliwo po prawie 6 zł, emerytury nasze pokolenie mieć nie będzie, OFE nie ma kasy, bezprawne zamykanie stadionów oraz sklepów z dopalaczami... ten rudy chuj już powinien być wypędzony z tego kraju....

Ludzie się nauczyli, że tylko oni mogą coś działać w tym kraju. Ludzie nie pamiętali jak PiS spier***ił wszystko. Był odwoływany po niespełna 2 latach rządów i nie ma zwalania na Samoobronę. Lotosa jeśli chce sprzedać to 49% udziałów maksymalnie, więc ani jednego prawa do zarządzania nim. Gdzie nasz gaz wydobywają ruskie? Może się udać w 2014 roku wydobywać łupkowy wtedy mogą nas pocałować. Prezes Kaczyński tylko by pogorszył nasze stosunki ze wschodem i nie tylko. Całą Europa, USA twierdzą, że Polska po tych wyborach potwierdziła dojrzałość i otwartą, rozsądną politykę. Za czasów SLD czy PiS dróg wgl nie było budowanych. A najbardziej śmiech na sali wytwarzają teksty Paliwo po 6 zł. Rzeczywiście Premier Tusk miał jechać i wymusić na dostawcach ropy itp. żeby zmniejszono cenę dostawy i wydobycia. Co PO mogło zrobić? Wszędzie były ceny wysokie. A pamiętam jeszcze początek kryzysu gdzie wszystkie państwa leciały w dół jeśli chodzi o gospodarkę, a Polska jako jedyny kraj miał wzrost. A dopalacze są rzeczywiście super :) Tyle na ten temat.

wybacz - z tym gazem przesadziłem - nie ruskie a amerykanie juz zaczynają badania czyli Tuks weźmie kasę do siebie i pozwoli wydobywać (http://wyborcza.biz/biznes/1,101562,733 ... wedzi.html) w tym samym czasie pawlak podpisuje umowe z ruskimi... to chyba nie jest normalne...

co do dróg - spoko - nie były budowane... tu sie mylisz... za czasów pis i sld w mojej okolicy powstawało wiele dróg. teraz za czasów po nie moge normalnie jechać do rodziny bo mam wielki plac zabaw pod nazwą "gierkówka". nie do ukonczenia przed euro.

miały być 3mln mieszkan- zapytaj młode małżeństwo co mają zrobić by kupić WŁASNE mieszkanie - wziąc kredyt.

paliwo po 6 zł- to nie jest śmieszne. mnie to powala na kolana. wiesz ile jest w tej cenie podatków? stacje zarabiają minimalnie na tym paliwie...

podwyżka vatu

dopalacze nie są super ale był to legalny biznes. a tusk bezprawnie, bez zadnego racjonalnego powodu zamknął siłą. i do tego w tvn mówi że uzyje wszystkich środków by dopalaczy zakazac, nawet BEDZIE LAMAL PRAWO. a co on Bogiem jest że stoi ponad prawem?

sorry za moją składnie ale jestem po %.

a gwoli ścisłości - nie jestem ani za PiS, ani za PO ani za zadną inną partią. chce by Polską rządzili mądrzy ludzie którzy faktycznie chcą dobra.

PostNapisane: Wt paź 11, 2011 8:17 pm 
16. Pułkownik
16. Pułkownik

3 mln mieszkań to PiS obiecywał ;)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]