No i serwer stoi pusty...
W tym momencie Moh i pes rifle stoją pełne (po 20 osób). PL puste. Na SD jest 10 osób, na pes all 0...
Z tego co zauważyłem, to nasze SD jest jednym z popularniejszych serwerów na ALL.
Według mnie nie ma wzięcia ta tzw. "sieka" na PL. Ludzie grają: ALL/SD, RIFLE/DM, RIFLE/SD i RIFLE/różne tryby.
Dlatego chciałbym podjąć się rozkręcenia serwera typowego rifle, tj.:
- rifle mod (nie ten co ostatnio - bez semi)
- dobry nofog+nodust (0 dymu, 0 dźwięków otoczenia)
- bash mod
- brak nadów i pistoli (stały)
- rotacja ta co teraz
Może to być odmienione PL lub nowy serwer. Jeśli byłoby to PL, to wnosiłbym również o zmianę nazwy na "DeltaServ RIFLE". Człowiek który wie czego szuka (Rifle, SD, DM) prędzej wejdzie na serwer z taką nazwą, niż zaryzykuje kolejne ściąganie modów i rozczarowanie.
Większości się pewnie to nie spodoba, bo: "od zawsze była sieka na PL", "co to za PL bez nadów".
Tylko szkoda, że od czasu powstania SD, PL umarło i poza krótkimi okresami rozkwitu nadal stoi puste.
Na konkurencyjnych serwerach rifle grają te same osoby co na SD. W tym momencie nasze serwery się dublują. Na obu ALL, nady, pistole. Jedynie tryby inne. Dlatego podobne serwery nie wypalą, bo jak PL się rozkręcało, to na SD były pustki i na odwrót. Powinniśmy trafiać do różnych gustów. Jeśli ktoś nie lubi nadów - u nas już nie pogra, pistoli - to samo.
Dlatego chciałbym spróbować rozkręcić odmienny serwer - RIFLE.
Mody mogę sam dobrać i sprawdzić, czy będą działały. Co wy na to?
Przychylam się do tego. 17 zamykam sesję to będę razem z Tobą przesiadywać na PL - NOWYM DeltaServ RIFLE. NAzwa zostanie zmieniona.
Rifle mod ten co był, tyle że bez semi, no fog i no dust jest już, wyłączmy nady i pistole.