Tak pokrótce:
Na Delcie zacząłem grać na przełomie grudnia 08 i stycznia 09. Po kilku zmianach przyjąłem nick
>|KAMIEN|< (słitaśny, co?). Wtedy istniał tylko serwer PL. Grałem dość dużo. Na serwerach często grali tacy gracze jak:
Hell,
Michał,
elO,
Niusek,
OsTr,
Patrikku, Prezes (pod innym nickiem ;p) i wyróżniający się pod względem aktywności (dużo gadał
)
Ace of Spades PL, który po chyba 2 miesiącach został nowym adminem.
Na forum pojawiłem się 2009-01-28, 17:43. Raczej nie za często się udzielałem. Pewnego razu wrzuciłem dowcip (dla mnie śmieszny). Oto reakcja Hella:
viewtopic.php?p=2331#p2331 Najprawdopodobniej 10 kwietnia 09 powstał serwer SD. Początki były trudne. Mało osób grało. 26.05 Michał postanowił ogłosić rekrutację na admina ONLY SD. Zgłosiłem się i zostałem adminem na początku czerwca 09. Początki były trudne. Grało się średnio w 4-8 osób. Oprócz mnie grali: Tajfun (jego późniejsze podanie zostało odrzucone, bo miał 14 lat), Gapi, Piterek (w niedalekiej przyszłości został drugim adminem). Serwer się powoli rozkręcał. Część adminów z PL zmieniła serwer. Pod koniec wakacji padła mi karta graficzna przez co nie mogłem grać (aż do listopada
). Porządku pilnował głównie Piterek, a miesiąc później został wybrany Piboy, który wyróżniał się czasem spędzonym na serwerze. Serwer był popularny a PL podupadało. Rok później (jesień/zima 2010) nastąpiła udana reanimacja PL. Reszta to historia najnowsza, którą każdy zna
Dla osób, które nie pamiętają/nie znają atmosfery sprzed lat:
viewtopic.php?f=167&t=115 - pierwsze strony tematu odzwierciedlają to, co działo się na serwerze (5 stron w 2 dni
). Nigdy nie wiało nudą, nikt nikogo nie obrażał, itd.