DeltaServ

Gramy Bo Lubimy

Teraz jest So lis 23, 2024 2:13 pm

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]

Shoutbox

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Dante
PostNapisane: Wt sie 17, 2010 11:34 am 
01. Szeregowy
01. Szeregowy

Ten gracz został już zbanowany. Ale jak znam życie pewnie ma neo lub znajdzie sposób, by wejść z powrotem na server. Grał On na serverze dość długo, ok. 1,5 h. Pisałem parokrotnie do adminów, aby go zbanowali. Gdy było Ich trzech i napisałem, że Dante ma WH, to tylko jeden poszedł na rundę, by oglądać, ale akurat Dante padł (fart kogoś) i admin ze spect'a zszedł. Potem pisałem jeszcze do adminów, ale zwyczajnie Mnie olewali lub się nie interesowali say'em. Dopiero jedyny ogarnięty admin - PiBoY, siedział potem dużo na spect'cie i go zbanował. Ja wstawiam demko dla potwierdzenia Wh Dant'ego i dla innych adminów, że jak go kiedyś zobaczą to niech banują.

http://www.speedyshare.com/files/23836644/dante.dm_1

Pozdrawiam ; )

Tytuł: Re: Dante
PostNapisane: Wt sie 17, 2010 2:15 pm 
fejss napisał(a):
Ten gracz został już zbanowany. Ale jak znam życie pewnie ma neo lub znajdzie sposób, by wejść z powrotem na server. Grał On na serverze dość długo, ok. 1,5 h. Pisałem parokrotnie do adminów, aby go zbanowali. Gdy było Ich trzech i napisałem, że Dante ma WH, to tylko jeden poszedł na rundę, by oglądać, ale akurat Dante padł (fart kogoś) i admin ze spect'a zszedł. Potem pisałem jeszcze do adminów, ale zwyczajnie Mnie olewali lub się nie interesowali say'em. Dopiero jedyny ogarnięty admin - PiBoY, siedział potem dużo na spect'cie i go zbanował. Ja wstawiam demko dla potwierdzenia Wh Dant'ego i dla innych adminów, że jak go kiedyś zobaczą to niech banują.

http://www.speedyshare.com/files/23836644/dante.dm_1

Pozdrawiam ; )

Dostal bana ode mnie. Ja mam 3 dema z nim, wiec mozemy o nim zapomniec. Zmiana IP nie umozliwi mu dostanie sie na serwer.

Tytuł: Reklamy

PostNapisane: Wt sie 17, 2010 9:22 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Gadu-Gadu: 9311300
Właśnie dałem bana temu graczowi.

PostNapisane: Wt sie 17, 2010 11:48 pm 
Dales bana, ale innemu graczowi. Brawo! Umiesz czytac ze zrozumieniem jak 4letnie dziecko...

PostNapisane: Wt sie 17, 2010 11:53 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Dante to dante. Masz jakis problem? to Daj ip i guida oraz pelny nick skoro masz dema

PostNapisane: Wt sie 17, 2010 11:55 pm 
Przeciez ma juz bana, sprawdz sobie jego dane na liscie a nie banujesz innych graczy o podobnych nickach. Napisze podanie to wrzuce dema.

PostNapisane: Wt sie 17, 2010 11:57 pm 
Admin CoD
Admin CoD

a wstawiam demko dla potwierdzenia Wh Dant'ego i dla innych adminów, że jak go kiedyś zobaczą to niech banują.

Ale jak znam życie pewnie ma neo lub znajdzie sposób, by wejść z powrotem na server

ta...

PostNapisane: Śr sie 18, 2010 12:01 am 
Kakashi_PL napisał(a):
a wstawiam demko dla potwierdzenia Wh Dant'ego i dla innych adminów, że jak go kiedyś zobaczą to niech banują.

Ale jak znam życie pewnie ma neo lub znajdzie sposób, by wejść z powrotem na server

ta...

Ty dalej piszesz o Dantym, a zbanowales D@ntego z @ w nicku! Poza tym ban jest na guid i zmiana IP jak bys nie wiedzial nie ma zadnego wplywu bo i tak nie dostanie sie na serwer. Chyba ze kupi inna gre albo inny cd-key. Ale w koncu wszystko wiesz to nie wiem po co ci takie rzeczy pisze...

PostNapisane: Śr sie 18, 2010 12:04 am 
Admin CoD
Admin CoD

No to tak jak mówiłem wczesniej: trzeba było osobie która założyła temat podoać konkrety nick itd. jest mowa żeby zbanować kolesia o nicku dante wiec ban... tak samo jak by była mowa (przykaład) o siubim... "zbanować siubiego", to nic że ma z 5 nicków, każdy myśli o tym jak się czyta nick... więc już nie bądź taki hiperpoprawny. dostał unbana i koniec tamtu. chcesz sie wyzywać to rób to dalej... ale nic dobrego to nie wniesie. pozdr

PostNapisane: Śr sie 18, 2010 12:05 am 
Nie bylo mowy zeby zbanowac tylko ze jest zbanowany!

PostNapisane: Śr sie 18, 2010 12:07 am 
Admin CoD
Admin CoD

no to Ci przytoczę inną sytuacje: grał sobie kiedyś taki BLACK RAMBO, miał wh. banował go każdy a on wibijał cały czas (nie wiedząc czemU), taka sytuacja powtarzała się też z innymi graczami,.. wiec i teraz ban mógł być uzasadniony

PostNapisane: Śr sie 18, 2010 12:08 am 
Kakashi_PL napisał(a):
no to Ci przytoczę inną sytuacje: grał sobie kiedyś taki BLACK RAMBO, miał wh. banował go każdy a on wibijał cały czas (nie wiedząc czemU), taka sytuacja powtarzała się też z innymi graczami,.. wiec i teraz ban mógł być uzasadniony

Nie wiesz czemu? To jak tyle czasu masz Admina i dalej podstaw nie wiesz... Wbijal, bo mial guid = 0. W takim przypadku piszemy michalowi w odpowiednim dziale, ip kolesia i dzialamy. Albo jest ban na zakres, albo lapanka.

PostNapisane: Śr sie 18, 2010 12:11 am 
Admin CoD
Admin CoD

a pomyślałeś nad tym co napisałem: każdy dawał BANA (na guida)...

PostNapisane: Śr sie 18, 2010 12:14 am 
Kakashi_PL napisał(a):
a pomyślałeś nad tym co napisałem: każdy dawał BANA (na guida)...

Z dzialu administracja/gracze/Bl@ck R@mbo:
michal! napisał(a):
Jesli go spotkacie, to kickujcie, bawcie sie nim :D ma neo, brak guida, a buguje, lata na wh...

Umiesz czytac? Brak guida! Koles nie mań sie juz bo zaczyna mi byc ciebie szkoda... Dales dupy nie pierwszy raz i tyle. :chair:

PostNapisane: Śr sie 18, 2010 12:16 am 
Admin CoD
Admin CoD

no to taki dziwny zbieg okoliczności że ja zawsze musiałem trafić na guida... bywa

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]