piboy napisał(a):
Kamien, jak tolerujesz takie zachowanie, ze gracz wbija z nikiem wulgarnym, pisze mu zeby go zmienil, a on mnie poucza ze zna regulamin i straszy Michalem (jakby nie mogl napisac ze to Kaki i zapytac dlaczego mam takie zdanie), to jestes taki sam jak on. Przybijcie sobie piatki. Mnie Ace po 3 dniach
adminowania wyjebal dla zartow i nic nie napisalem, bo mam szacunek do starszych Adminow, w tym jeszcze do Ciebie (jeszcze). A Kaki zaczal adminowac na SD od momentu kiedy PL upadl i juz tyle szumu narobil. Tolerujcie to dalej, w koncu Zbigniew tytanowa pochwa czy jakos tak to idealny przyklad Admina dla mlodych graczy. Celowo sprowokowal i napisal temat publicznie na forum, zeby mnie upokorzyc. Ale wg ciebie najwyrazniej nic nie zrobil. W koncu ja jestem juz teraz nikim, a Kaka wiest wielka. Brak mi slow. Chcecie to rzadzcie sobie na tym SD. Dla mnie to serwer, ktory uwielbiam, gracze mnie lubia bo mam z nimi wspolny jezyk, a Kaki traktuje to jak oderwanie od problemow i mozliwosc poceaniaczenia, ale i tak on jest teraz kims! W koncu ma Admina na PL czyli na wszystkich serwach, a nie jak ja - na SD.
Ustosunkować się muszę.
Pisałem, że w sprawie waszej kłótni MIAŁEŚ PRAWO dać bana. Kaki twierdził inaczej i napisał na forum. Prawdą jest, że powinien to zrobić w dziale adm. Uniosłeś się (nie dziwię się) choć za mocno. Tyle w tamtym temacie.
Szanuję wszystkich adminów. Z niektórymi musiałem się zgrać, bo początkowo traktowałem ich z dystansem. Możecie się domyślać kogo, ale po pewnym czasie stali się swojakami i tak jest do teraz (i mam nadzieję, że będzie dalej

). Lecimy dalej.
Piszesz, że jesteś teraz nikim? Zapewniam cię, że większość tej wymiany słów nie zmieni zdania o Tobie, ani o Kakim. Gdyby tak było, to temat już dawno byłby zakończony sromotną klęską jednego z was

Jak Kaki postrzega grę na SD niech sam opiszę, bo nigdzie nie napisał, że grając odcina się od real life.
Co do tego, że on jest adminem na 2 serwerach a ty na 1... Dobrze wiesz, że to się zmieni w nieodległej przyszłości, a chyba nawet już się zmieniło

Przyznaję rację Piboyowi, ale według mnie Kaki nie przewinił na tyle, by stracić admina.