piboy napisał(a):
Kamien napisał(a):
Powiedz mi co Ty zrobiłeś przed dostaniem admina
Wejdz w gametrackera, popatrz na czas gry i obecnosci na serwerze i pomysl, a moze sama odpowiedz ci sie nasunie.
No właśnie coś nie może się nasunąć... Za czas gry admin? Spójrz na gametrackera PL. Dlaczego Blumss, murzyn, Siubi nie mają adma? Zauważ, że dostając bana miałeś dużo mniej tych minut. To nie argument. Przed otrzymaniem admina się nie wykazywałeś. <~~~ argument obalony według mnie, a jeśli nie:
Zgodnie z twoim twierdzeniem ja bym admina nie miał, bo byłem szarym graczem, który podjął się administrowania nowego serwera (na PL jestem adm od niedawna). Później dołączył Piterek (ten to troszkę pograł na Deltach) itd. Komp mi padł i SD przez długi czas było bez admina i bardzo dobrze, że Ciebie wtedy wybrali, tylko czy w pełni zasłużenie według twojej teorii?
Niesłusznie dostałem admina - wylatuję razem z Kakim, bo teraz za to teraz chcecie go wywalić.
siubidubicandance napisał(a):
Masz rację Kamień, za wyzwisko nie można stracić adma. Ale jak widac trochę się tego uzbierało. Grosz go grosza, a będzie kokosza.
-nick
-kłótnia z Piboy'em
-kick qby "za nic" ("jesteś tu po to aby rozmawiać, czy grać?)
-obraza(aluzja) do qby
-wyzwisko gracza(ss)
I powiedz szczerze: nie pokłóciłeś się nigdy z nikim? Nigdy nikogo nie wyzwałeś?
Mówicie, że mnie się temat nie tyczy, ależ owszem:
- z wami i z Piboyem właśnie się pokłóciłem :P
- kicka niesłusznego przedczoraj dałem Mickeyowi czy jak mu tam
- obrażałem Czornego i kilka dni temu innego gracza
- co prawda Qby nie obraziłem wprost ale podrabiałem jego nick jednocześnie go obrażająć (za to też kick/temp)
- w ostatnim tygodniu zwiększyłem speed i zmienijszyłem grawitację NA SD
Nazbierało się, co?
Według mnie w sprawie Kakiego nadal są to błahostki zebrane z połowy jego kadencji
Trzymajmy się tematu Kakiego