#Qba# napisał(a):
Delta teraz to tylko i wyłącznie SD
A założymy się, że jak zamkniemy SD to PL odżyje? Jestem tego pewien. Delta to gracze, którzy przed ponad rokiem przenieśli się na SD.
siubidubicandance napisał(a):
Kurde Kamień przestań :) Mam do Ciebie szacun i nie pierdziel tak :).
Znalazłem tego ss i wstawiłem. Nie moja wina, jest jaki jest. Naprawdę to była delta i naprawdę były to czasy kiedy Kaki był adminem.
Nie kwestionuję tego, że to na Delcie i był adm. Po prostu uważam, że admin też człowiek i dlaczego przeciętny gracz za tą obrazę dostałby kicka, a on ma stracić admina? Nie uważasz, że to nie fair?
piboy napisał(a):
np Polish dlugo pracowal na A, a teraz Kaki mu jedzie. Mial najpierw extra slota, potem prowadzil turniej i bardzo dlugo gral. A Kaki? Kto mi odpowie co zrobil, zeby dzialac na SD?
Powiedz mi co Ty zrobiłeś przed dostaniem admina
A co do mojego pierdzielenia, to lubię dyskutować i bronić swego zdania. Ciężko mnie przekonać lecz jest to możliwe. Powodzenia
Małe podsumowanie tematu:
- kick Qby
- obraza
- kłótnia z Piboyem
Według mnie za mało. Dotychczas admini tracili przywileje za haxy, banowanie bez powodu lub sami rezygnowali. Jak teraz dorzucimy do tego obrazę, to połowa adminów leci.
I na koniec, liczę się z tym, że zostanę wyalienowany i zbraknie fali "czesc Kamien"