DeltaServ

Gramy Bo Lubimy

Teraz jest Cz lis 21, 2024 6:23 pm

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]

Shoutbox

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Kaki
PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:12 pm 
04. St Kapral
04. St Kapral

Gadu-Gadu: 0
Kurde Kamień przestań :) Mam do Ciebie szacun i nie pierdziel tak :).
Znalazłem tego ss i wstawiłem. Nie moja wina, jest jaki jest. Naprawdę to była delta i naprawdę były to czasy kiedy Kaki był adminem.

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:13 pm 
Ulala ostra wymiana zdan ^^ ciekawe jak sie to zakonczy :hmmm: kaki troche zapomina ze jest administratorem w czasie gry ponosza go czasem emocje zobaczymy jak to sie zakonczy

Tytuł: Reklamy

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:15 pm 
Kamien napisał(a):
Jakoś nigdy na Kakiego nie skarżyli. Jeśli chcecie możecie wypisać tu ich opinie lub dać ss.

Przyczepiłbym się, że ss nie z consoli (jak to zwykle robię), ale wiem jak się to skończy.

Czyli mając ten ss chcecie go wyp... bo daje zły przykład? W takim razie ja też wylecę. Trudno

Nie skarżyliśmy się na Kakiego? Nikt nie powiedział tego głośno bo by ktoś jeszcze od niego bana dostał, bo by mu się to nie spodobało. Dlaczego Ty masz wylecieć? Temat jest o Kakim a nie o Tobie

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:15 pm 
05. Plutonowy
05. Plutonowy

Gadu-Gadu: 8622722
Joseph napisałeś:
Cytuj:
Rozchodzi się o to, że Kaki popełnił niewyobrażalne zło jakim jest kick Qby. Ok może był gorszy dzień, wiadomo każdemu się zdarza. Był to jednorazowy przypadek, nie robi tego notorycznie.

Wiem, że w regulaminie jest, że za WH ludzie nie dostaną un-bana. Ale np. Enzyme (może miał gorszy dzień)?
Nie można usprawiedliwić kogoś gorszym dniem, to nie ma sensu. To tak jakbym wbił teraz na SD wyzwał kogoś, dostał bana i napisał, że to był mój słaby (zły) dzień i założę się, że un-bana by nie było.

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:16 pm 
ostrooo mhm :surprise: :D

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:17 pm 
Admin CoD
Admin CoD

"Co to kurwa ma być ?" nic dodać nic ująć słowa kolegi Piboya z naszej konfrontacji :) Idealnie też opisują to co się teraz tutaj dzieje. Nic tylko brać przykład :)

http://www.forrestteam.dbv.pl/forum/index.php

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:18 pm 
Tak to jest jak sie wogole na SD nie gra tylko na PL. Dostaje sie za free A na SD i sie panoszy. Bo zasluzyl... Smieszne to jets, wysylacie podanie, odpowiadamy tak czy nie, to kwestia humoru tak na prawde bo sie w niczym nie przysluzyl, ale koles osiagnal wiecej niz ja. A wszystko za sprawa glupiego glosowania a nie dzialan na rzecz serwera.... Taka ta polityka Adminow jest zajebista. Wychodzi pisanie czy ma byc A, piszemy ze nie bo nie trza, choc koles bylby spoko to po miechu przychodzi kolejne Kakiego i juz nagle trza admina to zostaje. Potem takie numery sie dzieja. Zamiast dac A na PL to od razu na SD bo takie sa zasady. Przeciez on nie wiedzial ze SD istnieje jak A zostawal.... A teraz wielki A SD ;) Wystarczyloby zrobic selekcje, jedni na SD, inni na PL i nie byloby problemow. Starzy wydzieracze mieliby dalej na oba serwy i wszystko byloby pieknie...

Tak wyglada opinia o Adminie zanim zostanie wybrany:

"On na SD gra. Kandydat jest w porzadku, chociaż te cheaterzy i jumperezy to juz raczej historia. Teraz sie wywala raczej za zachowanie. Kakashi nie gra dosc czesto. Ja osobiscie wolalbym decydowac po rekrutacji przy wiekszej ilosci podan. Czesto siedze i jest kilku graczy ktorych czesciej widze, a to jest najwazniejsze (obecnosc admina na serwie). Nie wiem czy Sabaton nie bylby w tym przypadku lepszym rozwiazaniem, chociaz ma żone i dziecko, a to ogranicza go w grze. Jesli o glosowanie chodzi, wstrzymuje sie od glosu, wolalbym miec z czego wybierac i wybrac osobe najczesciej grajaca. Szkoda ze Madzia jest mloda, bo kobieta czesto gra i przydalo by sie troche urozmaicenia w Admach :) Jeszcze Anielskie Skrzydla, Haxid czy Mr Bean byliby spoko jak by wymogi spelniali, bo graja czesto."

ZOSTAJE SIE A ZA FREEEEE!!! Nie kumam tego bo juz np Polish dlugo pracowal na A, a teraz Kaki mu jedzie. Mial najpierw extra slota, potem prowadzil turniej i bardzo dlugo gral. A Kaki? Kto mi odpowie co zrobil, zeby dzialac na SD?

Ostatnio edytowano Pn lip 26, 2010 11:24 pm przez piboy, łącznie edytowano 2 razy

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:20 pm 
Admin CoD
Admin CoD

robson napisał(a):
Joseph napisałeś:
Cytuj:
Rozchodzi się o to, że Kaki popełnił niewyobrażalne zło jakim jest kick Qby. Ok może był gorszy dzień, wiadomo każdemu się zdarza. Był to jednorazowy przypadek, nie robi tego notorycznie.

Wiem, że w regulaminie jest, że za WH ludzie nie dostaną un-bana. Ale np. Enzyme (może miał gorszy dzień)?
Nie można usprawiedliwić kogoś gorszym dniem, to nie ma sensu. To tak jakbym wbił teraz na SD wyzwał kogoś, dostał bana i napisał, że to był mój słaby (zły) dzień i założę się, że un-bana by nie było.

Ale ja to rozumiem :) To, że tak napisałem to nie znaczy, że kaki jest w 100% niewinny. Jest to niewygodna sytuacja i masz rację, że nie powinno się tak zdarzyć. Chodzi bardziej mi o to że zdarzyło się to tylko jeden jedyny raz i nie zaprzeczysz bo tak jest :)

http://www.forrestteam.dbv.pl/forum/index.php

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:23 pm 
:szok: to juz jakies wypracowanie piszecie czy co tyle postów wdzie ze nie bedzie tu kompromisu :kawa:

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:26 pm 
04. St Kapral
04. St Kapral

Joseph jak widać nie do końca masz rację. Było kilka "skoków w bok" kakiego.

Berr pls nie offtopuj, jak nie masz nic do napisania, to nie pisz.

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:27 pm 
02. St. Szeregowy
02. St. Szeregowy

Joseph[PL] napisał(a):

Ale ja to rozumiem :) To, że tak napisałem to nie znaczy, że kaki jest w 100% niewinny. Jest to niewygodna sytuacja i masz rację, że nie powinno się tak zdarzyć. Chodzi bardziej mi o to że zdarzyło się to tylko jeden jedyny raz i nie zaprzeczysz bo tak jest :)

i co z tego że jedyny raz ??Choć raz zapewne nie. Ważne że się zdarzyło i nie pierdol tutaj o jakimś gorszym dniu... jest adminem powinien wiedzieć co robi, ale ty byś go bronił nawet jakby na Wh cisnął

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:29 pm 
Wystarczy zrobic redukcje Kakiego do A nie na SD i po klopocie. Nie ma co dyskutowac. Nie zasluzyl, a juz nabroil. Z honorem powinien z SD zrezygnowac i tyle.

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:30 pm 
16. Pułkownik
16. Pułkownik

#Qba# napisał(a):
Delta teraz to tylko i wyłącznie SD ;)

A założymy się, że jak zamkniemy SD to PL odżyje? Jestem tego pewien. Delta to gracze, którzy przed ponad rokiem przenieśli się na SD.

siubidubicandance napisał(a):
Kurde Kamień przestań :) Mam do Ciebie szacun i nie pierdziel tak :).
Znalazłem tego ss i wstawiłem. Nie moja wina, jest jaki jest. Naprawdę to była delta i naprawdę były to czasy kiedy Kaki był adminem.

Nie kwestionuję tego, że to na Delcie i był adm. Po prostu uważam, że admin też człowiek i dlaczego przeciętny gracz za tą obrazę dostałby kicka, a on ma stracić admina? Nie uważasz, że to nie fair?

piboy napisał(a):
np Polish dlugo pracowal na A, a teraz Kaki mu jedzie. Mial najpierw extra slota, potem prowadzil turniej i bardzo dlugo gral. A Kaki? Kto mi odpowie co zrobil, zeby dzialac na SD?

Powiedz mi co Ty zrobiłeś przed dostaniem admina ;)

A co do mojego pierdzielenia, to lubię dyskutować i bronić swego zdania. Ciężko mnie przekonać lecz jest to możliwe. Powodzenia :D

Małe podsumowanie tematu:
- kick Qby
- obraza
- kłótnia z Piboyem
Według mnie za mało. Dotychczas admini tracili przywileje za haxy, banowanie bez powodu lub sami rezygnowali. Jak teraz dorzucimy do tego obrazę, to połowa adminów leci.

I na koniec, liczę się z tym, że zostanę wyalienowany i zbraknie fali "czesc Kamien" :weep: :lol:

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:32 pm 
Kamien napisał(a):

Wejdz w gametrackera, popatrz na czas gry i obecnosci na serwerze i pomysl, a moze sama odpowiedz ci sie nasunie.

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:36 pm 
Kamien napisał(a):

Trzeba było grać to byś wiedział... xD zresztą ten kto grał ten wie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]