DeltaServ

Gramy Bo Lubimy

Teraz jest N lis 24, 2024 1:44 am

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]

Shoutbox

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Kaki
PostNapisane: Pn lip 26, 2010 10:46 pm 
16. Pułkownik
16. Pułkownik

Gadu-Gadu: 0
siubidubicandance napisał(a):
Dokładnie wiem kto go wysłał(tego SS), ale woli zostać anonimowy :)
Było to dawno, więc nie pamiętam, wiem tylko, że to było wyzwisko,

Skoro wiesz kto wysłał, to skontaktuj się z nim i dowiedz, bo to istotne jeśli na tym opieracie swoją skargę ;)

#Qba# napisał(a):
No dobrze ale tak poza tym. Wiem że Kaki jest ogólnie adminem Delty, ale na SD adminami są Piboy i Polish, po co on tam wkracza jeszcze jako admin??

Admin PL jest jednocześnie adminem SD (tak było od początku) i ma takie same prawa...

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 10:48 pm 
Kamien napisał(a):
Admin PL jest jednocześnie adminem SD (tak było od początku) i ma takie same prawa...

Chyba najwyzszy czas to zmienic. Jesli o nowych A chodzi. Jak widac nie przynosi to nic dobrego.

Tytuł: Reklamy

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 10:50 pm 
16. Pułkownik
16. Pułkownik

piboy napisał(a):
Kamien napisał(a):

Chyba najwyzszy czas to zmienic. Jesli o nowych A chodzi.

Nie widzę powodu ;)

Edit: o tym można pogadać w dziale adminów

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 10:52 pm 
Poczekamy, a w koncu bedzie za pozno...bo i SD padnie.

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 10:53 pm 
Heh, nie widzisz powodu bo Delta PL świeci pustkami? ^^

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 10:54 pm 
16. Pułkownik
16. Pułkownik

piboy napisał(a):

Przepraszam, ale to trochę śmieszne. Serwer ma paść od 1 kicka Qby i 1 wyzwania gracza? Konkrety...

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 10:57 pm 
04. St Kapral
04. St Kapral

Dobra już wiem jak to było. Nicków nie pamiętam, ale było to tak;
-gracz 1 : JEBAĆ [Koronę Kielce]
-kaki : JEBAĆ [gracz1]

Ostatnio edytowano Pn lip 26, 2010 11:06 pm przez siubidubicandance, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 10:57 pm 
Kamien napisał(a):
piboy napisał(a):

Przepraszam, ale to trochę śmieszne. Serwer ma paść od 1 kicka Qby i 1 wyzwania gracza? Konkrety...

Wejdz na SD jak bedzie pelne i zapytaj graczy o opinie to sie wiecej dowiesz, a nie 5 osob na forum i wielka dyskusja.

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:00 pm 
04. St Kapral
04. St Kapral

mam go

http://img257.imageshack.us/f/shot0000ro.jpg

Nie widać na nim za dużo, ale musicie mi uwierzyć, że nie było to prowokacja ani nic podobnego.
foto 2 czerwiec.

Ostatnio edytowano Pn lip 26, 2010 11:03 pm przez siubidubicandance, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:03 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Dokładnie. Admini PL są również adminami SD i pozostałych serwerów. Mimo iż nie jestem częstym bywalcem SD to ludzie często proszą mnie o rozwiązanie jakiegoś problemu na serwerze SD. BTW zajmijmy się problemem.

Rozchodzi się o to, że Kaki popełnił niewyobrażalne zło jakim jest kick Qby. Ok może był gorszy dzień, wiadomo każdemu się zdarza. Był to jednorazowy przypadek, nie robi tego notorycznie. Co do sprawy z configiem. Jak czytałem to co pisaliście to po prostu mnie krew zalewa. Naskoczyliście na niego jakby co najmniej zabił wam kogoś z rodziny. Ludzie wypadki każdemu się zdarzają. Już Piboy zapomniałeś jak naskoczyłeś na mnie za to że niby rzekomo wyzywałem kogoś na serwerze SD ? Sprawa się wyjaśniła ale nie usłyszałem od Ciebie głupiego " sorry stary pomyłka" I to wszystko ! A co do sprawy z nickiem to nie skomentuję. Kłócić się o takie pierdoły. Dorośli ludzie. . . Aha i jeszcze jedno do Ciebie Piboy. Na prawdę super, że rozkręciłeś serwer SD, świetnie na prawdę się cieszę, bo zawsze zależało mi żeby na serwerach się działo. Tylko proszę Cię nie musisz się tak z tym afiszować stawiając to jako argument, bo są tutaj osoby które rozkręcały te serwery jak ty nawet nie wiedziałeś co do Delta Serv, jeszcze jak nie istniało SD. I o tym nawet słowem nie powiedzą, bo gracze docenią to i bez tego, z samej znajomości i wspólnej gry. Aha i jakby ktoś jeszcze nie zauważył, to trzymam stronę Kakashiego.

A jeżeli chodzi o to że PL stoi puste a SD które tak wspaniałomyślnie rozkręciłeś zawsze jest pełne to pomyśl że nie zawsze tak było i nie zawsze tak będzie. Bardzo nad tym ubolewam i staram się to zmienić. Ty też byś mógł bo my admini interesujemy się wszystkimi serwerami (tak SD też mnie obchodzi), a nie chwalisz się i napinasz, że SD które tak rozkręciłeś jest ciągle pełne. Delta to nie tylko SD chłopie. A jeżeli dalej tak będzie to sytuacja która przez lata utrzymywała się (tzn. porządek i zgoda wśród adminów) niestety przestanie istnieć. Takie jest moje zdanie.

http://www.forrestteam.dbv.pl/forum/index.php

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:07 pm 
Joseph[PL] napisał(a):
Już Piboy zapomniałeś jak naskoczyłeś na mnie za to że niby rzekomo wyzywałem kogoś na serwerze SD ? Sprawa się wyjaśniła ale nie usłyszałem od Ciebie głupiego " sorry stary pomyłka" I to wszystko !

Jak kurwa nie uslyszales? Zapytalem dlaczego wyzywasz, a potem napisalem, ze sry, ze byl to inny gracz. Wiec nie pieprz juz takirz rzeczy, bo to ze Kaka jest twoim ziomem, to nie znaczy ze bedziesz mi tutaj takie pierdoly pisal. Pokazalem screena, sytuacja byla niejasna, wyjasnilem i tyle. Pamiec masz taka krotka? Chyba z 5 razy skamlales czy cie nie lubie i czy cos do ciebie mam i musialem jak dziecku tlumaczyc ze cos sie zbugowalo, zreszta wystawilem screena tej sytuacji, wiec o co ci chodzi?

Ostatnio edytowano Pn lip 26, 2010 11:09 pm przez piboy, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:09 pm 
16. Pułkownik
16. Pułkownik

Jakoś nigdy na Kakiego nie skarżyli. Jeśli chcecie możecie wypisać tu ich opinie lub dać ss.

Przyczepiłbym się, że ss nie z consoli (jak to zwykle robię), ale wiem jak się to skończy.

Czyli mając ten ss chcecie go wyp... bo daje zły przykład? W takim razie ja też wylecę. Trudno

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:09 pm 
Admin CoD
Admin CoD

piboy napisał(a):
Jak kurwa nie uslyszales? Zapytalem dlaczego wyzywasz, a potem napisalem, ze sry, ze byl to inny gracz. Wiec nie pieprz juz takirz rzeczy, bo to ze Kaka jest twoim ziomem, to nie znaczy ze bedziesz mi tutaj takie pierdoly pisal. Pokazalem screena, sytuacja byla niejasna, wyjasnilem i tyle. Pamiec masz taka krotka?

Dobry jesteś :D :D :D

http://www.forrestteam.dbv.pl/forum/index.php

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:10 pm 
Kamien napisał(a):
Jakoś nigdy na Kakiego nie skarżyli. Jeśli chcecie możecie wypisać tu ich opinie lub dać ss.

Przyczepiłbym się, że ss nie z consoli (jak to zwykle robię), ale wiem jak się to skończy.

Czyli mając ten ss chcecie go wyp... bo daje zły przykład? W takim razie ja też wylecę. Trudno

To moze jak on zostanie to Ja odejde jak na SD maja takie typy sie panoszyc i takie numery robic. Najlepiej caly serw niech sie rozpierdoli bo Kaka zgrywa cwaniaka.

Ostatnio edytowano Pn lip 26, 2010 11:11 pm przez piboy, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: Pn lip 26, 2010 11:11 pm 
Delta teraz to tylko i wyłącznie SD ;) Na PL dzisiaj były max 4 osoby, na SD ciągle ktoś gra, dzisiaj max 16 osób, wydawało mi się nawet że 17. Rano czy o północy, zawsze znajdzie się osoby grające na serwie. Gorszy dzień? To admin, co mnie obchodzi że ma gorszy dzień? To niech nie gra jak ma gorszy dzień.. I powiedzenie że jestem lamą też było nie na miejscu.. Co prawda nie powiedział tego wprost, tylko cwanie ubrał to w słowa, ale bez problemu można znaleźć w nich aluzje do mnie.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 96 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]