DeltaServ

Gramy Bo Lubimy

Teraz jest Cz lis 21, 2024 9:41 pm

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]

Shoutbox

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Uana Fajt
PostNapisane: N mar 14, 2010 6:04 pm 
04. St Kapral
04. St Kapral

Gadu-Gadu: 0
Ma, ma. Widać jak nada grzeje i później w krzaki. I 2 akcja przez drzewo.... Najgorsze, że potem udaje głupiego. Powiem tak, nie pierwszy i nie ostatni raz widzę Uane z wh, także nie zaskoczyło mnie to. Co do kakiego to prawidłowo by zrobił.

Aha i jeszcze jedno - Wczoraj na tej samej mapie na servie ALL dogadywali mi - on i jego klan. (dt tego, że mówiłem głośno, że ma wh, ale on twardo broni, że nie ma i że wszyscy co z nami wygrają <FT> od razu maja wh), a tu teraz o takim czymś się dowiaduje, hmmm. Najlepsze jest to, że pod koniec włączył aima, na jakieś 30 sek i wyszedł. Możecie zrobić z tym co chcecie, możecie mi wierzyć albo nie, ale tak było...
Obrazek

Ostatnio edytowano N mar 14, 2010 6:33 pm przez siubidubicandance, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: N mar 14, 2010 6:24 pm 
siubidubicandance napisał(a):
Ma, ma. Widać jak nada grzeje i później w krzaki. I 2 akcja przez drzewo.... Najgorsze, że potem udaje głupiego. Powiem tak, nie pierwszy i nie ostatni raz widzę Uane z wh, także nie zaskoczyło mnie to. Co do kakiego to prawidłowo by zrobił.

Aha i jeszcze jedno - Wczoraj na tej samej mapie na servie ALL dogadywali mi - on i jego klan. (dt tego, że mówiłem głośno, że ma wh, ale on twardo broni, że nie ma i że wszyscy co z nami wygrają <FT> od razu maja wh), a tu teraz o takim czymś się dowiaduje, hmmm. Najlepsze jest to, że pod koniec włączył aima, na jakieś 30 sek i wyszedł. Możecie zrobić z tym co chcecie, możecie mi wierzyć albo nie, ale tak było...

A tego nie wiedziałem, ciekawe...kolejna osoba widząca WH :uwaga:

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Tytuł: Reklamy

PostNapisane: N mar 14, 2010 7:45 pm 
hahaha aima? niewiem kurwa kiedy .... pozatym ja nawet wczoraj na delta all nie grałem .. to sie nie kompromitujcie ......

PostNapisane: N mar 14, 2010 8:14 pm 
04. St Kapral
04. St Kapral

Byłeś, byleś. Delty wyłączone to wy na all siedzieliście. Ty, fired i jeszcze jakiś koleś, chyba twój kolega bo też coś do mnie miał. Chyba jest opcja, żeby sprawdzić, że jednak byłeś na all. Jeszcze dina wbiła i dostała przez krzaki i napisała "nie na respie" a ty waliłeś mg z wieży + aim. Pamiętam dokładnie.

Ostatnio edytowano N mar 14, 2010 8:46 pm przez siubidubicandance, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: N mar 14, 2010 8:39 pm 
16. Pułkownik
16. Pułkownik

Obejrzałem demo:
1 Pierwsza akcja - podejrzana ale można uznać ją jako "wyuczoną".

2 akcja z drzewem i kolesiem wyskakującym przez okno - trochę to dziwne było.

3 Krzaki i headshot - impossible, chyba że usunąłeś jakieś krzaki czy coś. Jeszcze do tego tekst: "o kurwa", "co to było?" - bez komentarza.

Jeżeli Michał uzna, że ten jeden numer wystarczy na perma to zapewne ci go wlepi, jeżeli nie to lepiej się strzeż na Delcie, bo będziesz pod obserwacją adminów i graczy. ;)

PostNapisane: N mar 14, 2010 9:15 pm 
mnie najbardziej zadziwiła właśnie akcja z grzanym nadem, późniejsze dobicie przypadkowe, ale specjalnie czekałeś na czerwony celownik, jakby specjalnie.. co jak co ale grzanie w takim momencie nada nie jest akcją wyuczoną.. a z pistola to ja bym nawet na ślepo strzelał, ale ten nad.. 1 i 2 akcja wg mnie czysta

PostNapisane: N mar 14, 2010 9:51 pm 
według mnie ewidentne Wh co równa się :ban:. Czekamy aż michał odpowie,co może troche potrwać xD

PostNapisane: N mar 14, 2010 9:59 pm 
no to poco pierdolicie? wbijaj kamień na sd daj perma i zamykaj temat...

PostNapisane: N mar 14, 2010 11:04 pm 
Przyjrzalem sie dokladnie przy wlaczonym wh - jest czysty. Jeszcze jakies watpliwosci?

PostNapisane: N mar 14, 2010 11:15 pm 
piboy napisał(a):
Przyjrzalem sie dokladnie przy wlaczonym wh - jest czysty. Jeszcze jakies watpliwosci?

Oj duże... nie jest czysty...to widać w 100%

PostNapisane: Wt mar 16, 2010 10:04 pm 
01. Szeregowy
01. Szeregowy

siubidubicandance napisał(a):

Obrazek

Aha i jeszcze jedna ja od 5 dni nie grałem na delcie :) i nie zmyslaj juz :) bo inni sie by skarzyli na forum... PS.Dlaczego nie mowicie tu ze wyzywacie mnie Uane Mystica i innych z Pk od noobow lamusow botow haxow i lowkow? to juz nie wazne? :> Nie martwcie sie ja mam screeny gdy wy NAS wyzywacie.

PostNapisane: Wt mar 16, 2010 10:13 pm 
kto was wyzywa? no to rób temat i nam zaprezentuj..

PostNapisane: Śr mar 17, 2010 12:50 am 
Admin przyjrzal sie bardzo dokladnie, demo trwa kilka minut a to co ja wkleilem to jedyna akcja, zawsze celowal tam gdzie nikogo nie bylo, wiec po co ta gadka?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]