DeltaServ

Gramy Bo Lubimy

Teraz jest Cz lis 21, 2024 6:01 pm

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]

Shoutbox

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Adminów Pamiętniki Różne
PostNapisane: So gru 12, 2009 12:01 am 
03. Kapral
03. Kapral

Gadu-Gadu: 11910502
BeRR@SmuS napisał(a):
Piterka nieznac to naprawde hehehe jak tak mozna :chair:

ostanio widze paru nowych graczy wielu niezna paru adm np

Vatrona
ace
piterka
nawet michała

:chair: :bron: :worshippy:

co ty gadasz :hmmm:

to trzeba im pomóc powiedzieć na jaką stronkę mają się skierować :P

http://www.scarletdivision.dbv.pl <----> Scarlet Division Klan CoD2

PostNapisane: So gru 12, 2009 2:31 am 
07. St sierżant
07. St sierżant

Gadu-Gadu: 0
Cóż, wiem ze Piboy gra najwięcej na SD ale kurna jak możecie zachowywac sie tak, że na moją zwrócona uwage mówicie: Ale Piboy nas za to nie kickuje.
Ale ja kickuje.

1 Zasada: Admin ma zawsze racje, jak mówię, że łamiesz regulamin to znaczy, że go łamiesz. Żeby nie było ostrzegam zawsze chyba, że ktoś ma cheaty lub ciężko buguje to banuje od razu. Wszelkie nadużycia władzy zostają rozwiązywane w gronie adminów (pamiętacie Li i Slipa?) a nie przez was. Jak admin mówi, że spamujesz czy siejesz chaos to tak wlasnei robisz i masz sie uspokoic a nie rozpoczynac jalowa dyskusje nad definicja slowa "campic" albo czy "lowek" czy "noob" to obraza.

ADMIN MA RACJE
TAK, ZAWSZE
TAK, KAŻDY

Tytuł: Reklamy

PostNapisane: So gru 12, 2009 8:49 am 
09. Chorąży
09. Chorąży

Gadu-Gadu: 7361301
No właśnie i dobrze że tak jest,bo i tak gracze mają juz za dużo odpuszczane, a 90% tych osób co się kłócą, nawet raz nie przejżało regulaminu...

pilka-info.pl
Najświeższe newsy o lidze angielskiej. Newsy, Zapowiedzi, Linki do oglądania meczów i wiele innych. Zapraszam na stronę !!

PostNapisane: So gru 12, 2009 2:04 pm 
Ace of Spades PL napisał(a):
Cóż, wiem ze Piboy gra najwięcej na SD ale kurna jak możecie zachowywac sie tak, że na moją zwrócona uwage mówicie: Ale Piboy nas za to nie kickuje.
Ale ja kickuje.

Tak mowia? To ja im pokaze teraz...

Po za tym ciekaw jestem jaka uwage masz na mysli? Teraz wychodzi na to ze ne reaguje jak cos sie zlego dzieje. Przestaje mi sie to podobac...

Poza tym jak ktos zlamie regulamin, to owszem czesto jest tak ze najpierw zwracam uwage (np. w przypadku wyzwiska czy spamu) i jak nie reaguja to dzialam. Nie przypominam sobie zeby ktos chcial mi podskakiwac i nie pomiosł za to konseksencji, wiec Ace nie sluchaj dzieciakow i tego co Ci mowia, tylko czyn swoja powinnosc.

Ostatnio edytowano So gru 12, 2009 2:09 pm przez piboy, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: So gru 12, 2009 2:09 pm 
Piboy spoko admin jestes ale fakt ze jestes taki wyrozumialy dzala na graczy tak ze pozwalaja sobie na zbyt wiele

to moje zdanie niewiem jakie zdanie maja inni gracze

PostNapisane: So gru 12, 2009 2:10 pm 
BeRR@SmuS napisał(a):
Piboy spoko admin jestes ale fakt ze jestes taki wyrozumialy dzala na graczy tak ze pozwalaja sobie na zbyt wiele

to moje zdanie niewiem jakie zdanie maja inni gracze

Co ty pier....sz, to znaczy np na co sobie pozwalaja grajac ze mna?

Jak bym za np "nooba" wyjebac graczy bez zwrocenia uwagi to chyba bysmy w 5 grali na serwie, zwracal uwage, potem dzialam, jak sie sluchaja, to nie bede ich wywalal, a jak syuacja sie notorycznie powtarza to ban.. PROSTE!

Co wiecej, staram sie rozwijac SD tak, aby jak najwiecej osob gralo, zeby ozna bylo robic potem selekcje i zeby zawsze serwer byl full. Jak ktos ma jakis przyklad gdzie za jakies zachowanie niewlasciwe nie zareagowalem, to slucham??

I dodam jeszcze do Ace, ze jak ja gralem i no ludzie wlazili na drzewa i mowie zeby schodzili to bylo ze Ace czy ktos tam im pozwala. I co na to mialem powiedziec? Taka sama sytuacja, powiedzialem ze ja nie pozwalam i po temacie. Nie dawaj sie Ace manipulowac graczom, ktos podskakuje to wypad z serwa i po problemie. Wywalisz jednego albo 2 i bedziesz mial spokoj. Nikt nie podskoczy.

PostNapisane: So gru 12, 2009 2:26 pm 
piboy chodzi mi o bardzo nie ladny jezyk i zachowanie ( ciagłe gadanie ze ktos ma wh czy jest luckerem czy tam noobem ) nie którch graczy np czorny,bazyli ,ja wiem ze ty wywalasz za to ale troche uspokajasz ich czy cos tam a oni dobrze wiedza ze maja tego nie robic a robia
i nie mówie tu o nowych graczach tylko ostarych wyjadaczach deta-serv sd

PostNapisane: So gru 12, 2009 2:28 pm 
Jak widze ze ktos wyzwie od wh, to pisze na srodku ekranu ze "Wyzywanie od WH bedzi karane natychmiastowym wydaleniem z serwera" po czym jak zobacze jeszcze jedno wyzwisko to daje kika? Nie zauwazyles tego czy chcesz mnie wk...ic?

PostNapisane: So gru 12, 2009 2:31 pm 
pisalem ze oni wiedza o tym ze za to moze byc wydalenie z serwa lub ban i niechce cie wkurwic nie jestem takim typem czlowieka
Tez widze ze wyswietlasz nieraz ost

PostNapisane: So gru 12, 2009 2:41 pm 
Robisz z igły widły. Nie mam ochoty z toba dyskutowac. I nie chce zebys wiecej Adminow ustawial co i jak maja robic.

PostNapisane: So gru 12, 2009 2:44 pm 
rozumiem sorry jesli cie urazilem :please: :worshippy:

PostNapisane: So gru 12, 2009 4:58 pm 
masz racje a to co pisał ace na początku to prawda byłem w tedy na servie czornego chyba z 5 razy upominał

PostNapisane: So gru 12, 2009 8:02 pm 
09. Chorąży
09. Chorąży

Gadu-Gadu: 7361301
Nie chce Cie urazic Piboy, ale mi też sie wydaje ze czasem jesteś zbyt łagodny w stosunku do graczy :)

pilka-info.pl
Najświeższe newsy o lidze angielskiej. Newsy, Zapowiedzi, Linki do oglądania meczów i wiele innych. Zapraszam na stronę !!

PostNapisane: So gru 12, 2009 8:04 pm 
07. St sierżant
07. St sierżant

Gadu-Gadu: 0
Piboy to co napisałem bez żadnych wyrzutów. Chodzi o to, że (dla przykładu) Ty ich kickujesz za włażenie na drzewa a ja nie (oficjalna wersja jest ze wolno, michał sam wchodzi :P) to oni potem mówią Tobie, że ja im pozwalam i uważają, że kickujesz ich niezgodnie z prawem.

Mi za to, jak kickuje dwóch winnych zbrodni Siania Chaosu mówią, że Ty byś ich za to nie skickował więc czują się w prawie robic to co robia. Nie mowie kiedy masz kickowac kiedy nie, sam wiesz najlepiej i nie o to tu chodzi. Wiadomo, że kazdy ma troche inna tolerancje dla roznych wykroczen (ja osobiscie nienawidze szeroko pojetego siania chaosu pod kazda postacia).
Chodzi o to ze nasi mighty gracze czuja sie nie wiadomo jak wazni bo np cos za co ja kickuje u Ciebie konczy sie na ostrzezeniu i na odwrot. Nie wiem co im (wam) odwala ostatnio ale tak nie ma.

Racje ma ZAWSZE admin ktory w tej sekundzie sie Toba zajmuje.

PostNapisane: So gru 12, 2009 8:11 pm 
no po czesci masz racje ale regulamin powinien jasno pisac ze na drzewa mozna czy nie mozna w chodzic

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]