Turbodynomen napisał(a):
ber ale ty ściemę walisz bylem z tobą w drużynie a jak mnie zabili to widzialem jak grasz po pierwsze nie wiedzialem ze to ty a jak gosciu strzela po scianach i skanuje i nagle mu gosciu wchodzi to troche dziwne nie tylko ja mowilem ze grasz na wh inni gracze tez. a co do mojego brata jak widze że gosiu ma wh albo aim a na delcie nie ma admina to do niego dzwonie niz jakis leb rozwali cala gre. Wczoraj gralem z drico na jakims dm i mowile zeby isc na delte to rozkrecimy a ty jako admin tak sie zachowujesz to współczuje. a co do wh to miales next razem krece demko. i ogolnie jako admin zachowałeś sie załośnie według mnie jak masz tak sie odzywac do graczy.
Pomysl troche czy jak bym miał naprawde wh to był wchodził po dwurkotynym zbanowaniu i odbanowaniu znowu na serwer, pisał bym ten temat , pisał bym ci ze bys napisal skarge ze grałem na serio z wh albo proponował wejscie na uac co zrobiłem ?
jak bym grał na swoim nicku to bys pewnie nic nie powiedział bo bys pomyslał ze se robie jaja no chyba ze urodziles sie woczoraj i walenie z broni po scianach uwarzasz za jawne granie na wh.
Jak odzywalem sie do graczy obrazalem ich jakos bo nie przypominam sobie jak masz takowego screena to wstaw go.
Co do obowiazkow adm to chyba wypełniam je w miare dobrze jak chcesz mozesz skaładac skarge na mnie i sobie krecic demko jak gram a jak chcesz to specialnie dla ciebie bede grał z włączonym uacem3 .