DeltaServ

Gramy Bo Lubimy

Teraz jest Cz lis 21, 2024 9:51 pm

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]

Shoutbox

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 161 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: SD - Pilne zmiany!
PostNapisane: Cz cze 07, 2012 1:06 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Gadu-Gadu: 2470053
doszlismy do wniosku grajac teraz na serwerze (az 4 osoby) ze ostatnia nadzieja jest moze wgranie pama. Wszystkich którzy grają na 1.0 denerwują grzane nady a zwłaszcza ich ilość... myślę że pam na all na SD mógłby podnieść frekwencje i oczywiście reklama na innych serwerach że taki mod jest na delcie

PostNapisane: Cz cze 07, 2012 1:12 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Gadu-Gadu: 0
nawet mnie samego to juz nie bawi , pam musi byc , i nie pisac po co bo widac co sie dzieje tak dalej to michal bedzie musial chyba zakonczyc działalnosc w zakresie serwerów , bo jak nie ma ludzi to po co tracic kase na darmo.

aaaa i jeszcze cos michal daj samo dm na pl moze cos tam sie urodzi.
tak na probe !!!!

Tytuł: Reklamy

PostNapisane: Cz cze 07, 2012 1:18 pm 
Admin CoD
Admin CoD

i jeszcze taki pomysł ze by kto chce zrobil sobie z przodu nicku takie cos DsSD czyli Delta serv SD promowanie delty poza delta na innych serwerach kolorki

takie jakie ma delta sd flagowe

PostNapisane: Cz cze 07, 2012 1:29 pm 
13. Kapitan
13. Kapitan

Co do loga to ja już rzuciłem na 1szej stronie pomysł o tagu DS w kolorkach, Berr :)
Fakt, chuyowo ta reanimacja serwera idzie. Raz widziałem jak przekroczona była granica 10 graczy, w dodatku na krótką chwilę, tak że gametracker tego nie odnotował :D
Tylko czy PAM coś uratuje? Spróbować można, ale pamiętajcie, że gdy serwer był non stop zapełniony nikt nie narzekał na grzańce i brak PAMa.
To normalne, że gdy jest problem to szukamy przyczyn, ale to już jest lekkie szaleństwo: pogoda, brak PAMa, nady, port, upadek CoD ogółem, słaba reklama, brak współpracujących klanów itd.
Niedługo okaże się, że to cyganie mieszkający w Polsce mają niszczący wpływ na popularność Delty i musimy ich wykosić...
Gdy zniszczymy wszystkie tabory i serwer nie wstanie, to winą obarczymy inne zjawisko :d

PostNapisane: Cz cze 07, 2012 1:57 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Moim zdaniem głowna przyczyna braku graczy na delcie to napewno awarie serwerów , jak gralem na innym serwie to ludzie sie mnie pytali czemu delta nie dziala .. a powodem posrednim ze ludzie nie wchodza na sd to grzane nady i ilosc ich , gracz który slabo gra nie ma szans z graczem który umie grac nadami grzac itp pozatym trzeba by bylo zrobic tego moda z noname player by mieli nick deltowy numerowy jak na familce albo innych serwerach

PostNapisane: Cz cze 07, 2012 2:34 pm 
05. Plutonowy
05. Plutonowy

Gadu-Gadu: 3323123
Ja bym dal Pama acz kolwiek tez nieuwazam abvy jego brak wnosil cos do frekwencji jak wszystko bylo dobrze to serwey byly pelne nie z powodu jakis Pamow czy innych rzeczy a wlasnie dzieki all weapons+ grzaNE NADY, TO BYL ROZPOZNAWALNY styl delty i kazdy to lubil. Ale dobrze wiem ze cos trzeba zrobic bo sytuacja stala sie krytyczna , obserwuje czasami SB i ktos rzuci tekst typu nikt niegra na to odpowiedz jakiegos deltowicza ze spokojnie panowie nikt niegra bo jest cieplo , wiec panowie trzeba sie wkoncu obudzic bo to napewno nie o pogode tu chodzi nasza delta umiera a my sie narazie tylko temu przygladamy i liczymy na jakis cud ale cudu niebedzie jezeli sami czegos nie zrobimy wiec wydaje mi sie ze Pam w chcwili obecnej może pomoc a napewno nie zaszkodzi .

Moje rady na serwer:

1.Dac Pama
2. znalesc pare osob co sa czynni w coda aby prowowac serwer
3. znalesc jakis klan co se bedzie gral na delcie( jak gral kiedys forest, pfk, czy SA to zawsze byli ludzie)
4. kazdy unknown Po wyjsciu ma nick Delta-Serv.pl

PostNapisane: Cz cze 07, 2012 2:48 pm 
Admin CoD
Admin CoD

gapi nikt nie narzekał? uwierz mi że bardzo dużo ludzi narzekało... tylko jakoś się z tym godzili, a teraz jak nikt nie gra to wolą sobie pograć gdzie indziej, na serwerach na których ktoś gra..

PostNapisane: Cz cze 07, 2012 5:05 pm 
16. Pułkownik
16. Pułkownik

Z grzańcami to jest problem od początku. Jednych kręci, innych wkurwia i wychodzą (szczególnie proxy :D).
Według mnie grzanie daje zbyt dużą moc granatom. Gdyby nie było limitu nadów, to spokojnie można wytłuc cały team i nawet cię nie zauważą.
PAMa bym sobie darował, ale wprowadził ograniczenie liczby nadów i możliwości ich podnoszenia o czym już kiedyś dyskutowaliśmy. Rifle - 2 nady, reszta - 1. Do tego brak grzania albo jego wydłużenie co powinno ograniczyć "chowanie się za ścianą i grzanie". Limitom broni się sprzeciwiam ^^

PostNapisane: Cz cze 07, 2012 5:55 pm 
02. St. Szeregowy
02. St. Szeregowy

ja z Bananowymi juz jestesmy na delcie od paru dni wiec frekwencja wieksza :) jeden nad wg mnie w zupelnosci wystarczy

PostNapisane: Cz cze 07, 2012 6:00 pm 
Admin CoD
Admin CoD

ale mysle ze mozna edytowac ustawienia pama jesli chodzi o limit broni, tak mi sie wydaje, mozna poszukac, a mape graloby sie dluzej i sprawiedliwiej, bo po 10 rundach zmiana teamu

PostNapisane: Cz cze 07, 2012 7:57 pm 
Admin CoD
Admin CoD

tak to by było dobrze grac cala mape np w obronie na burgundy to koszmar , na przeskoku campa a do planta inaczej nie przejdziesz 5o % szans ze wylapiesz kule w czache.
tak samo gra sie ciezko w obornie na egipcie lub wyjscie z respa na wprost zero szans , bokami tez duza szansa wylapac killa w najlepszym razie cryta.

A tak polowe czasu obrona polowe atak i to jest sprawiedliwe .

PostNapisane: Cz cze 07, 2012 8:10 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Gadu-Gadu: 38391766
O piboy dobrze pisze. to noname to trochę dziwna sprawa ale więcej ludzi powinno wbić. Ja dzisiaj z berrem próbowałem coś rozkręcić ale ciężko było(to na pewno nie wina pogody). Ja teraz chwilowo nie mam zbytnio czasu pograć w calla bo robota goni. Jak skończy się sezon w budowlance będę częściej na delcie. Narazie złapałem robótkę w łódzi i tam nocuje więc to mnie tylko ogranicza. Jak skończę będę częściej!!

Ten, kto powiedział: żadna praca nie hańbi, na pewno nie znał ani jednego polityka
Andrzej Majewski

jebać, karać, nie wyróżniać.

PostNapisane: Cz cze 07, 2012 8:15 pm 
13. Kapitan
13. Kapitan

Fakt Qba, trochę zbyt delikatnie się wyraziłem. Narzekano na grzańce i wiele innych rzeczy. Chodziło mi o to, że te narzekania nie miały odbicia w popularności serwera za bardzo, bo i tak grało sporo osób dzień w dzień :)

PostNapisane: Cz cze 07, 2012 8:33 pm 
Admin CoD
Admin CoD

pewnie narzekali az sie wkoncu zbuntowali i polezi grac na pesy albo mohy

PostNapisane: Cz cze 07, 2012 10:17 pm 
HeadAdmin
HeadAdmin

BANANOWI grają. To dobrze.
Możemy w akcie desperacji tymczasowo wyłączyć grzańce - część nowych graczy to denerwuje.

PW z prośbami o unbana ignoruję.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 161 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]