DeltaServ

Gramy Bo Lubimy

Teraz jest Cz lis 21, 2024 8:08 pm

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]

Shoutbox

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: KPS i KreZ
PostNapisane: N wrz 04, 2011 2:13 pm 
05. Plutonowy
05. Plutonowy

Gadu-Gadu: 7911672
Siema. Na toujanie wbija KPS i zaczyna wyzywać wraz z KreZ`em ludzi którzy ich zabili nadami (najczęściej na początku rozgrywki) od pizd (KPS najczęściej atakował Dirta) Prawie każdy im tłumaczył że wystarczy się schować i przeczekać deszcz nadów lub wyjść z serva. Oto 4 ss`y z rozmowy. aa. i grzechu też tam coś wyzywał.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

- MakarOOn
- HanYsS
- -->CyCu<--
- CyCu PRO Gejmer
- Rivales???
- inny
- cycu
- DeltaServSD|FAN#176
- ~AoF~cycu x]

Tytuł: Re: KPS i KreZ
PostNapisane: N wrz 04, 2011 4:13 pm 
03. Kapral
03. Kapral

Gadu-Gadu: 11720844
Wszystko ok , ale zły dział. Proszę admina o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu i ukaranie capsa.

Tytuł: Reklamy

PostNapisane: N wrz 04, 2011 10:58 pm 
05. Plutonowy
05. Plutonowy

Gadu-Gadu: 3323123
Piekna wiązanka, Panowie nie rozumiem - Uwazacie ze delta to zjeb.... serwer bo sa grzane nady i to w ilosci 20-30 sztuk na runde, bo graja tu same '' Pizdy'' co te nady grzeja , bo przez takich jak my spada poziom na serwerze. Niepotraficie powiedziec nic dobrego na temat tego serwera a jednak tu gracie. Pytam sie po co ? zeby sie wkurwiac i innych ? żeby wejść raz na jakiś czas i pokazać jakie z was proxy i ubliżać nam bo my jestesmy tylko cipami z 1.0 co grzeja nady. Proponuje niewchodzcie na delte bedzie to z korzyscia dla was (bo po co sie tak denerwowac) i dla calej spolecznosci serwera. My bedziemy z radoscia rzucac w siebie grzanymi nadami a wy bedziecie pokazywali skila na 1.3 bez grzancow. Pozdrawiam

PostNapisane: N wrz 04, 2011 11:19 pm 
16. Pułkownik
16. Pułkownik

Gadu-Gadu: 0
jak dla mnie Kapsel - ban

PostNapisane: Pn wrz 05, 2011 9:18 am 
03. Kapral
03. Kapral

Gadu-Gadu: 11720844
Capsel ban , a Elmut na Admina !! Co do grzecha , to należało by go upomnieć tylko , a ten Krez to i tak rzadko gra więc szkoda się z nim bawić.

PostNapisane: Pn wrz 05, 2011 12:45 pm 
09. Chorąży
09. Chorąży

Gadu-Gadu: 9461912
Elmut na prezydenta! a przynajmniej mu polać!!
i banik dla KPSa -.-

PostNapisane: Pn wrz 05, 2011 1:57 pm 
05. Plutonowy
05. Plutonowy

Bez ku..a przesady :D. Zal mi takich ludzi, oni poprostu nierozumieja specyfiki tego serwa. Tu niegraja same proxy( Tak wogole to nawet niewiem kogo zdefiniowac takim okresleniem, goscia co ma staty 20:0 i niegrzeje?) Jest to serwer z ludzmi ktorzy lubia pograc w cod-a a ten serwer im w 100% pasuje , Graja tu zwyczajni gracze ktorzy niepotrzebuja przed swoim nickiem slowa PRO zeby spac spokojnie, Jezeli odstane nada na ryj od Manto albo dirta to nieplacze i niewyzywam tylko wspolnie bedziemy sie z tego smiac. Bo kurwa taki jest ten serwer i ludziom to pasuje. A piszac ''kurwa 30 nadow jakie zjeby'' nie obrazacie nawet nas a głownego admna Michała dzieki któremu to wszystko mamy, bo to on decyduje wiec co za tym idzie wszystkie pretensje oraz wyzwiska wycelowane w specyfike DELTA SERV celuja tez bezposrednio w jego kierunku. Mozecie pisac ze pierdole ale ja tak to widze i wyzywania ludzi od pizd za to ze zabil cie nadem tolerowac niemoge

PostNapisane: Pn wrz 05, 2011 3:48 pm 
05. Plutonowy
05. Plutonowy

Gadu-Gadu: 7911672
Właśnie to co Elmut pisze to cały czas cały serwer im to tłumaczył. Mi się zdaje że poprostu sobie KPS za dużo pozwala bo w pfk. a jak wiadomo w pfk 3 (chyba) adminów delty i myśli że jak dostanie bana to i tak kumple z klanu go odbanują. ale to tylko takie moje rozmyślenia i nie chce tym urazić klanu PFK.

- MakarOOn
- HanYsS
- -->CyCu<--
- CyCu PRO Gejmer
- Rivales???
- inny
- cycu
- DeltaServSD|FAN#176
- ~AoF~cycu x]

PostNapisane: Pn wrz 05, 2011 4:01 pm 
05. Plutonowy
05. Plutonowy

coś w tym jest co pisze hanyss, Mialem taka sytuacje z KPS(niestety niemam ss wiec tego nie udokumentuje) Gralismy któregoś pieknego dnia na SD i nagle KPS zabija mnie z buga/jumpa , wiec pisze że powinien wiedzieć że na tym serwie jest to zabronione, KPS odpisal mi że wie ale niemogł sie powstrzymac, to odpisalem mu ze ok ale nastepnym razem robie ss. To szanowny pan KPS odpisal mi ,,E(L)mut dobrze wiesz ze i tak mi tego bana zdejmą '' no kur.a rece mi opadly. Niechce nikogo obrazac ale wnioskuje ze pan KPS jest albo zajebiscie bezczelny albo w klanie PFK panuje jakies kolko wzajemnej adoracji. To tyle niemialem na celu naskoczenia na adminow z PFK tylko przedstawienia sytuacji. Niemam ss ale jak KPS ma jaja to niezaprzeczy
PS: przepraszam wszystkich za moje bledy ortograficzne ale to taka choroba

PostNapisane: Pn wrz 05, 2011 4:49 pm 
16. Pułkownik
16. Pułkownik

1093519
Może mi ktoś wytłumaczyć czyj to guid?
Teoretycznie Kapsla (z wniosku o unbana). Jednak na liście nicków (poza jego) jest kilka Kakiego i R@sena.
R@sen = Kapsel? Gracie w 2/3 na jednym keyu?

PostNapisane: Pn wrz 05, 2011 4:53 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Po pierwsze ; Hanys - uraziłeś. Po drugie shagi powstrzymuj się od tego typu wypowiedzi "Capsel ban , a Elmut na Admina !!" Po trzecie umywam ręce od tej całej sytuacji.

PostNapisane: Pn wrz 05, 2011 4:57 pm 
02. St. Szeregowy
02. St. Szeregowy

haha cu@ban xD guid rasena to guid rasena ja mam swój nieunikalny pro guid z 1.3 ktory mozecie zobaczyc na stronie clan base ;] pytasz dlaczego tu gram? a juz ci mowie. Nie dosc ze tu zaczalem swoja gre to jest to chyba jedyny serwer ALL w trybie SD. Nie wiem jednak co wam da zbanowanie mnie bo keyow mam jeszcze duzo więc elo ;]

PostNapisane: Pn wrz 05, 2011 5:12 pm 
09. Chorąży
09. Chorąży

Gadu-Gadu: 9461912
to jest chyba przesada :] Za taką wypowiedź należy się ban (wiadomo na nick, wiec wszyscy admini powinni automatycznie banowac kapsela na kazdym keyu). Chodzi Kapsel o to, zeby sie fajnie gralo. Ja tez tu zaczalem swoja przygode z codem i tu ta przygoda trwa. Więc wg mnie trzeba szanować serwer... Jestem za banem dla Kapsla i banowaniem go za każdym razem (jak juz napisalem xd).
Btw Hanyss nie powinienes pisac takich rzeczy, bo Kaki Rahim i Vatron nie dostali adminow z powodu przynaleznosci do PFK tylko każdy osobno ze względu na różne rzeczy, ale jak najbardziej osobiste. RaHim nawet wygrał ze mną rekrutacje xd.
Co do wypowiedzi Elmuta "że i tak mi bana zdejmą" to coś mi sie przypomina ale nie jestem pewien czy to mowil Kapsel wiec rowniez nie komentuje.

PostNapisane: Pn wrz 05, 2011 5:17 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Nie wiem jednak co wam da zbanowanie mnie bo keyow mam jeszcze duzo więc elo ;] (c) Kapsel
Za bluzgi i takie zachowanie pBan -.-
Grzechu tylko upomnienie a KreZ'a zostawić bo i tak chyba tylko 2 razy grał tutaj.

PostNapisane: Pn wrz 05, 2011 5:25 pm 
02. St. Szeregowy
02. St. Szeregowy

Zamiast tyle pisać i rozpisywać się na mój temat lepiej wziąć się do roboty i coś zmienić na tym serwerze. Ile razy już pisaliśmy żeby zmniejszyć ilość granatów? 40 osób wypowiada się na tak a 5 że nie bo nie będą mieli jak zabijać. Gdzie tu logika ? Większość ludzi chce żeby nie było 3 granatów, to nie bo przecież to za dużo roboty. Ale ten temat już był, nie będę go drążył. Chcecie banować - banujcie ja nie będę prosił i łaskę i na pewno nie zmienię swojego podejścia do gry.
Co do adminów i członków PFK to nie ich sprawa i nie wypowiadajcie się o nich z łaski swojej.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]