DeltaServ

Gramy Bo Lubimy

Teraz jest N lis 24, 2024 5:04 am

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]

Shoutbox

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Czy uważasz, że należy ograniczyć liczbę nadów do 1?
Tak 0%  0%  [ 0 ]
Nie 0%  0%  [ 0 ]
Liczba głosów : 0
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Granaty
PostNapisane: Śr lip 21, 2010 4:17 pm 
13. Kapitan
13. Kapitan

Gadu-Gadu: 0
Piboy przesadzasz trochę, ograniczenie ilości granatów, a raczej ustawienie na 1 niezależnie od broni, to nie jest jakaś głęboka ingerencja w serwer i jak się nie spodoba większości to można zmienić spowrotem...

PostNapisane: Śr lip 21, 2010 4:40 pm 
09. Chorąży
09. Chorąży

Gadu-Gadu: 7361301
Lepiej jakby zostało tak jak jest, ale da się przeżyć taką zmianę, tylko żadnego ograniczania pomp i sniperek.

pilka-info.pl
Najświeższe newsy o lidze angielskiej. Newsy, Zapowiedzi, Linki do oglądania meczów i wiele innych. Zapraszam na stronę !!

Tytuł: Reklamy

PostNapisane: Śr lip 21, 2010 6:50 pm 
jak się ludziom pam nie spodoba to można zmienić spowrotem, ale mam nadzieję że się jednak spodoba

PostNapisane: Cz lip 22, 2010 7:53 am 
Dolozcie duplikat SD i zmieniajcie co chcecie i zobaczymy ile bedzie osob na nim gralo. Teraz serwerek SD jest popularny i dobrze sie na nim gra wiec po co ciagle ktos jakies zmiany proponuje? Ciezko wbic bo ciagle pelny, a na forum marudzenie. Po to sa nady zeby nimi rzucac. Jak ludzie biegna na pale od momentu zaczecia mapy zamiast sie ukryc i rozplanowac gre to gina od nadow. Moze powinni zaczac myslec jak graja, a nie narzekac zeby ilosc nadow zmniejszyc. Niedlugo bedzie tak, ze jak jakis gracz bedzie notorycznie kogos zabijal to beda pisali zeby go wywalic bo jest niewygodny i ciagle od niego gina. Przeciez to jest jakas zenada. Jak gram na Sd to zadko kiedy trafia mnie nad, wiec jak ktos ma problem z ukryciem sie przed nimi, to znaczy ze po prostu jest SLABY! To tak jak bys wybiegl na pole i uciekal, a kilku zolnierzy by strzelalo w Ciebie. A potem bys narzekal ze za duzo naboi mieli bo trafili. Trza pomyslec, a nie narzekac ze nadow za wiele. Poza tym jak by ludzie pobrali inne bronie niz snipy to nadow byloby malo, wiec w czym problem?

PS. A ty Qba przestan z siebie taka oferme robic, ze przed nadami sie schowac nie umiesz ;)

PostNapisane: Cz lip 22, 2010 8:02 am 
jednak sa pewne mapy gdzie ilosc nadów daje o sobie siewe znaki na 2 czy 3 mapach jak juz cos zmieniac to nie likwidowac do 1 a dac wszystkim po 2 to bedzie jakis kompromis , granie czasami tomkiem z 1 nadem jest straszne ale zrobicie jak chcecie :lol: a ty piboy nie robisz powiesci pisz zwiezlej :cojest: :cojest: :cojest:

PostNapisane: Cz lip 22, 2010 8:29 am 
13. Kapitan
13. Kapitan

Dobra na razie temat do zamknięcia, dlaczego?

3 graczy na Tak,
2 graczy na Nie.
Berr pół na pół :P

Tylko 6 graczy się odezwało w tej ankiecie, nie licząc adminów.

Ja może i popieram taką zmianę, ale nie wiem czy gracze są tego samego zdania, bo większość ma własne konta, mogliby się udzielić i napisać co sądzą o ograniczeniu granatów do 1.

PostNapisane: Cz lip 22, 2010 10:59 am 
hehe, ostatnio na Burgundy w amer wykręciłem niezły wynik bo właśnie "kryłem" się przed nadami, to mnie zaczęli wyzywać od campera a później od wh bo miałem za dobre staty ;) i że grać nie potrafie to dlatego campie ;) mi nie chodzi o to że na mojego respa leci po 6-10 nadów albo i lepiej tylko później w trakcie rozgrywki jak jeszcze gracze podniosą po kimś mają nadal 3 nady, przygrzeją i rzucą komuś pod nogi i po człowieku ;)

PostNapisane: Cz lip 22, 2010 2:30 pm 
16. Pułkownik
16. Pułkownik

Qba mówisz o możliwości podnoszenia granatów, a nie o zmniejszeniu ich ilości na respie. To nie to samo. Na PL na pewno da się wyłączyć podnoszenie, a na SD nie wiem ;)

PostNapisane: Cz lip 22, 2010 3:10 pm 
13. Kapitan
13. Kapitan

No, ale z drugiej strony sam Qba mógłbyś zacząć wykorzystywać te nady i rzucać innym pod nogi :>

PostNapisane: Cz lip 22, 2010 3:22 pm 
Ale ja po prostu tego nie lubie ;) Róbcie jak chcecie, mi się gra dobrze ale grałoby się jeszcze lepiej ;) Mówię ogólnie że nadów na mapie jest za dużo, na toujane to aż mnie głowa boli od tych wybuchów ;p

Tytuł: Mniej nadow...Moze wreszcie?
PostNapisane: So paź 30, 2010 10:07 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Gadu-Gadu: 9645910
Od dawna sie o tym mówi... każdemu przeszkadza... Powoduje że na serwie grają gracze bez skilla... Niektórzy nawet niepotrafią już trafić normalna bronia,ponieważ tego używają... Tak myślimy o tym samym :) to NADY
Dobra koniec opowiadań przejdźmy do rzeczy już nieraz była mowa żeby usunac nady/zmiejszyć ich ilość, ale zawsze kończylo sie tym samym (czytaj: niczym).Od pewnego czasu nady są po prostu nie do wytrzymania coraz więcej graczy chce ich usunięcia/zmniejszenia ich ilości. Więc mam propozycje aby usunąć nady/dać do każdej broni 1 nad grzany lub nie.Sądze że te osoby które w tym temacie napiszą że są na tak bedą tylko garstką osób bo wiele osob na serwie nie ma tu kont ;) Wiem że według niektórych adminów to własnie nady nadaja atmosfere temu serwowi, ale większa część graczy dodaje że złą atmosfere ;> Ja napisałem już swoje teraz wy sie wypowiedzcie :)

Tytuł: Re: Mniej nadow...Moze wreszcie?
PostNapisane: So paź 30, 2010 10:16 pm 
05. Plutonowy
05. Plutonowy

Gadu-Gadu: 8622722
Popieram, wg mnie 1 grzany nad do każdej broni .

Tytuł: Re: Mniej nadow...Moze wreszcie?
PostNapisane: So paź 30, 2010 11:01 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Gadu-Gadu: 2470053
jestem za!!!!!

PostNapisane: N paź 31, 2010 12:49 am 
16. Pułkownik
16. Pułkownik

połączyłem tematy ;)

PostNapisane: N paź 31, 2010 8:53 am 
Admin CoD
Admin CoD

Nady sa spoko ;) Dobrze jest ;P

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 95 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]