DeltaServ

Gramy Bo Lubimy

Teraz jest Cz lis 21, 2024 4:20 pm

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]

Shoutbox

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Informacje o serwerze
PostNapisane: N maja 09, 2010 8:18 am 
muzyka mi nie będzie przeszkadzała i tam mam /roundsound :D

a z tą "rotacja" czyli mapcycle to przydałaby się różnorodność czasami jest tak że x3 de_cbble a czasem jest że x2 aim_map/x2aim_headshoot i to jak jest po 10ppl+ ":X

A i udało się t0ro udało ;) teraz tylko się dogadamy i pograć 3ba

Peace 'n Lov3 vV

PostNapisane: N maja 09, 2010 9:40 am 
HeadAdmin
HeadAdmin

Gadu-Gadu: 0
Professor/Arogant napisał(a):
a z tą "rotacja" czyli mapcycle to przydałaby się różnorodność czasami jest tak że x3 de_cbble a czasem jest że x2 aim_map/x2aim_headshoot i to jak jest po 10ppl+ ":X

okroję trochę rotację :)

PW z prośbami o unbana ignoruję.

Tytuł: Reklamy

PostNapisane: N maja 09, 2010 9:41 am 
HeadAdmin
HeadAdmin

A co do zmian na servie to prosiłbym H@ o dodanie słynnej mapy "fy_snow" :D

+dodam .

PostNapisane: N maja 09, 2010 10:47 am 
to jak już rozruszał się temat "zmian" można by było wrzucić:
:arrow: ten shit że zamiast /me po zgonie wyświetla się podsumowanie kogo dupłeś i kto ciebie dupł.. :chair:
:arrow: anty wulgar.. :nono: rozbraja mnie na niektorych servach jak bluzgne coś a tu mi wyskakuje napisz przepraszam 30sec xD ;) a co wejde to ktoś wali bluzgami XD
:arrow: to juz troche noobskie moze ale też mnie to rozjebało.. bodajże na grajkowni.pl jest spoko patent: po rozgrzewce głos jakiejś laski mówi witaj na grajkowni itp.. zawsze jak tam jestem to masa podnieta :xd: i wzdychają przez voice XD to bym wrzucił coś podobnego tylko w "wojakowym" klimacie i ogólnie te wszystkie texty aMX o pingu itp nie są standard tylko cośtam: każdy grajek któremu skoczy ping dostanie klapsa w grajkowa dupe.. u nas oczywiście nie tak cukierkowo, ale drobne szczególy na ktore wiekszość nie zwraca uwagi ale są tacy którym potrzeba coś wiecej żeby dodać ten serv do ulubionych..
:arrow: można wrzucić bf2 ale tylko rangi bez profitów z odznak.. (ciągle slysze jeszcze 500kill iplutonowy xD) dla mnie bez różnicy ale to też przyciąga..

ogólnie chodzi mi o "wzbogacenie" servera zeby nie był taki... normalny xd
zacznijmy się wyróżniać to sciągniemy ludu..

ale sie rozpisałem xD ale michu wie że ja lubie innowacje

cu on serv :bron:

PostNapisane: N maja 09, 2010 6:55 pm 
]-[e|| napisał(a):
to jak już rozruszał się temat "zmian" można by było wrzucić:
:arrow: ten shit że zamiast /me po zgonie wyświetla się podsumowanie kogo dupłeś i kto ciebie dupł.. :chair:
:arrow: anty wulgar.. :nono: rozbraja mnie na niektorych servach jak bluzgne coś a tu mi wyskakuje napisz przepraszam 30sec xD ;) a co wejde to ktoś wali bluzgami XD
:arrow: to juz troche noobskie moze ale też mnie to rozjebało.. bodajże na grajkowni.pl jest spoko patent: po rozgrzewce głos jakiejś laski mówi witaj na grajkowni itp.. zawsze jak tam jestem to masa podnieta :xd: i wzdychają przez voice XD to bym wrzucił coś podobnego tylko w "wojakowym" klimacie i ogólnie te wszystkie texty aMX o pingu itp nie są standard tylko cośtam: każdy grajek któremu skoczy ping dostanie klapsa w grajkowa dupe.. u nas oczywiście nie tak cukierkowo, ale drobne szczególy na ktore wiekszość nie zwraca uwagi ale są tacy którym potrzeba coś wiecej żeby dodać ten serv do ulubionych..
:arrow: można wrzucić bf2 ale tylko rangi bez profitów z odznak.. (ciągle slysze jeszcze 500kill iplutonowy xD) dla mnie bez różnicy ale to też przyciąga..

ogólnie chodzi mi o "wzbogacenie" servera zeby nie był taki... normalny xd
zacznijmy się wyróżniać to sciągniemy ludu..

ale sie rozpisałem xD ale michu wie że ja lubie innowacje

cu on serv :bron:

Większość z tego co wymieniłeś to jest chyba z "4fun" ,a i według mnie to obciąży server. . . ale któż to wie :)

Ja proponuję dodać muzykę na początek ,ktorej Helli nie może się doczekać ^^

PostNapisane: Wt maja 11, 2010 11:55 am 
HeadAdmin
HeadAdmin

Większość z tego co wymieniłeś to jest chyba z "4fun" ,a i według mnie to obciąży server. . . ale któż to wie :)

Ja proponuję dodać muzykę na początek ,ktorej Helli nie może się doczekać ^^

obciąży, serwer i tak ma wyłaczone wiele pluginów. Ramu nie starcza nam na maszynie...

Narazie trzeba ściągnąć więcej graczy na forum...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]