DeltaServ

Gramy Bo Lubimy

Teraz jest Pt kwi 04, 2025 8:45 pm

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]

Shoutbox

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 161 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: SD - Pilne zmiany!
PostNapisane: So lip 07, 2012 1:26 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Gadu-Gadu: 38391766
Qba ZERO to Ty jesteś bo ja grałem kiedyś a ci to do tej pory zostało :D. I jakiś nadwrażliwy jesteś melise se pij.

Ten, kto powiedział: żadna praca nie hańbi, na pewno nie znał ani jednego polityka
Andrzej Majewski

jebać, karać, nie wyróżniać.

PostNapisane: So lip 07, 2012 1:40 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Gadu-Gadu: 2470053
mówiłem ci coś, jak masz do mnie jakieś wątpliwości, pisz na pw, WYPOWIADAJ SIĘ NA TEMAT, ok?

Tytuł: Reklamy

PostNapisane: So lip 07, 2012 8:51 pm 
13. Kapitan
13. Kapitan

Gadu-Gadu: 0
Superes, jeżeli grałeś kiedyś na WH to nie istniejesz.

PostNapisane: So lip 07, 2012 9:46 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Nie tylko jak grałem an wh ale to szczegół a nie jestem sam :P bo połowa ludzi na tym świństwie grała. nie będę pisał kto bo to wiadomo :D. mi to przeszło a innym zostało do teraz.

Ten, kto powiedział: żadna praca nie hańbi, na pewno nie znał ani jednego polityka
Andrzej Majewski

PostNapisane: So lip 07, 2012 9:58 pm 
Admin CoD
Admin CoD

a Delta straciła wizerunek uczciwego serva nie tylko przez adminów ale innych graczy(może i prze zemnie), ale to nie mnie jest oceniać samego siebie. Może i popełniłem błąd że przyznałem się że kiedyś (perę lat temu) grałem na wh, ale jak co to co niektórzy przejrzą temat cheaterzy to zobaczą że inni gracze mają (mieli) do tej pory bany za wh na innych serverach. a co do Qbka to zdania nie zmienię.
Co do reszty Adminów to nic nie mam i pełen szacunek dla Nich.

Andrzej Majewski

PostNapisane: So lip 07, 2012 10:36 pm 
Admin CoD
Admin CoD

http://clanbase.ggl.com/claninfo.php?wa ... 5&lid=2357

rank: 26. w europie.

i tam jakos nikt do mnie sie nie przyczepia o rzekome wh

i mozesz w koncu ustosunkowac sie do tematu? co sadzisz o zorganizowaniu turnieju sponsorowanego przez delte?
i na przyszlosc, edytuj posty, nie pisz jeden pod drugim..

PostNapisane: N lip 08, 2012 12:04 pm 
16. Pułkownik
16. Pułkownik

Dobry pomysł z tym turniejem. Tylko najlepiej by było jakby organizacją zajęła się jakaś popularna liga czy portal, na którym jest spory ruch, bo ostatnio forum też nam podupada, a z reklamą może być problem.
Ustalić z nimi zasady, Michał odpali ze 2-3 małe serwery jak PAM, na których można rozgrywać mecze. Przygotujemy mody do których wgramy reklamę, np napis na dole ekranu albo wyskakujące powiadomienia z boku o naszych serwerach.
Nagrody to np.
1 miejsce: serwer pub 14-18slotów pod banderą delty (sami go rozkręcają, mają admina, nazwa Delty)
2 miejsce: serwer PAM
3: serwer głosowy
To jedynie propozycje. Bez kosztów ze strony Michała można otrzymać niezłą reklamę.
Jeżeli pasuje, to najlepiej jakby Michał dał upoważnienie Qbie i niech on załatwia organizatora, bo chyba najlepiej zna środowisko CoD2 z nas. Chyba, że sami ogarniemy turniej, ale skąd weźmiemy tyle klanów jak żaden u nas nie gra.

PostNapisane: N lip 08, 2012 12:49 pm 
Admin CoD
Admin CoD

dokładnie tak jak Kamien napisal ;) hmm co do załatwienia klanów, myśle że kapsel z paktofoniki mógłby mi pomóc w skontaktowaniu się z klanami na 1.0, ja dawno na tej wersji nie grałem meczy i już nikogo nie znam a wszystko się tutaj pozmieniało ;) ale myślę że nie byłoby z tym problemu, jeśli nagrodami są stabilne serwery, wydaje mi się, że może być dużo chętnych ;) jeśli chodzi o popularne ligi, to z tego co widzę nie ma takiej stałej, co chwila jest wymyślana nowa i każda ma nową stronę, więc myślę że możnaby to było zorganizować na forum delty, tylko powiadomić wszystkie grające na 1.0 klany

PostNapisane: Pt lip 13, 2012 7:18 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Gadu-Gadu: 9645910
Tak se rozmyślałem że skoro dawniej było mnóstwo stałych bywalców to czemu by w te 8-10osób nie wbić codziennie o tej samej porze?Gdzieś koło wieczoru wtedy wiecej ludzi gra i gdy widzą niemal pełen serwer to chcą wejść.Teraz już mało kto wchodzi na forum to popytać sie niektórych.

PostNapisane: Pt lip 13, 2012 9:43 pm 
Admin CoD
Admin CoD

O Exel dobrze pisze może jak będzie nas paru to ktoś zawsze wbije ja jestem za. Podajcie tylko mniej-więcej o której to będę wbijał.

Andrzej Majewski

PostNapisane: Pt lip 13, 2012 10:05 pm 
Admin Forum
Admin Forum

Gadu-Gadu: 174793
w środę wieczorkiem wbiliśmy z piterkiem a momentalnie zrobiło się z 8 osób ;)

PostNapisane: So lip 14, 2012 7:45 am 
HeadAdmin
HeadAdmin

JAk się wbije i się gra to ludzie zaczną wbijać...

PW z prośbami o unbana ignoruję.

PostNapisane: Pn sie 06, 2012 10:26 am 
05. Plutonowy
05. Plutonowy

Gadu-Gadu: 3323123
Witam

Powracam z długich wakacji i zamierzam troche przylozyc sie do reaktywacji delty. Jednak najpierw odniose sie do superES.

Drogi superesie naprawde nieinteresuje mnie jakie masz zdanie o mojej grze, ale jesli piszesz to na ogolnym forum to musze sie jednak wybronic, Gram od poczatku istnienia Cod2 a nawet wczesnij bo gralem tez w codUO. Przelecialem w swojej ,,Karierze" wiele serwerów i nigdy ale to nigdy na żadnym niedostałem bana( nawet za szczeniackie zabawy WH bo nigdy takich nieuskuteczniałem) Wiec naprawde wkur... mnie jak piszesz takie zeczy. Wh mam na dysku ale tylko do ogladania demek . Byla jakis czas temu akcja ze niby Cycu nagral kompromitujace demko ze mna i poddalem sie ocenie innych adminow( Michal i piotrek stwierdzili ze nie ma podstaw do oskarżen) Nawiązujac do twojej wypowiedzi że delta jest pusta bo szerzylo sie cheaterstwo na delcie jestem zdania ze predzej frekwencja spadla przez takich jak ty którzy wszczynali niepotrzebna panike na serwerze bo jak wszedl dobry gracz typyu Qba na serwer pod innym nickiem i walil 20-1 to kazdy pisal ze wh ze nieda sie grac i spirala od jednego gracza sie nakrecala do tego stopnia ze wszyscy wychodzili albo czekali az wyjdzie podejrzany. To wplywalo tez na prace adminow bo byli pod wieczna presja innych graczy a to naprawde nie pomagało . My naprawde nie jestesmy idiotami i nie trzeba nam przypominac co 10 sekund na chacie ze ten i ten ma wh bo my jak widzimy cos podejrzanego to go sprawdzimy, a jezeli gra dalej to znaczy ze jest od was po prostu lepszy....

Tak jak pisalem wczesniej , postaram sie bardziej zaangazowac w reaktywacje delty

PostNapisane: Pn sie 06, 2012 2:37 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Witam all
Elmut tak w ogóle to gdybym miał możliwość odzyskania z archiwum gg naszej rozmowy (jakiś czas temu)w której spektowałem i nakręciłem demo z w twoim udziałem( miałeś nick Wujek.....coś tam) mapa Caen jak skanujesz przez ściany i mierzysz przez nie. To napisałeś na gg że mam przestać kręcić bo to ty jesteś i nie marz zamiaru się tłumaczyć na forum że niby nie używasz wh i takie tam ble ble a wywnioskowali byście to inaczej ale ok (ale wisi mnie twoja opinia o mnie ja pisałem że Qbek to hacker i tyle) Grałem ostatnio na innym servie z tym całym dopiskiem deltaserver to inni gracze za sam nick wyzywali mnie że gram na cytuje" takim zjebanym serverze gdzie połowa adminów na wh gra" i usunąłem tego moda co dodaje ten dopisek. Wczoraj grałem na servie polskiego klanu gdzie grało 2 graczy z delty i ich opinie też zbytnio nie przychylały się opinii servera delty. A co do czasu gry kto ile i jak długo gra to lata mi to bo Do wh nie trza jakiegoś okresu rekonwalescencji. Im dłużej grasz tym lepiej się kryjesz z wh , bo wiesz gdzie się znajduje jaka przeszkoda.

A co do gry na delcie jestem za tylko podajcie jakąś konkretną godzinę. a postaram się wbić.

Andrzej Majewski

PostNapisane: Pn sie 06, 2012 3:58 pm 
05. Plutonowy
05. Plutonowy

Gadu-Gadu: 3323123
SuperEs jeszcze jedno: Od kiedy zostałem adminem na delcie moje wyniki oraz sam czas efektywnej gry znaczaco spadły bo bylem bardziej zainteresowany adminowaniem niz gra i napeqwno nie gralem na wh na delcie kryjac sie tym ze jestem adminem, dodam jeszcze ze jestem pewien że zaden z adminow na wh niegral, w ostatnim połroczu dzialania delty jedynymi aktywnymi adminami byli Kamień, Rahu, Piboy,ja, no i Michal i jestem pewny ze zaden z nich syfu nie uzywal ale jesli inni mysla inaczej to gratuluje.

Na koniec napisze jeszcze że: Mam 26 lat zone oraz wymagajaca prace( niepisze tego aby sie pochwalic) i naprawde gra taka jak cod2 jest dla mnie wieczornym oderwaniem sie od codziennosci napisalem ze gram od wielu lat w cod-a tez nie po to aby sie chwalic jaki to ja pro nie jestem tylko poto aby zobrazowac ze przez tyle lat nigdy niedostalem bana Gram w cod-a bo lubie . Niepotrzebuje napierdalac na serwerach po 40-0 na wh zeb y pokazac jaki jestem pro gram tylko i wylacznie dla ciebie

PS: SuperES Faktycznie byla taka rozmowa na gg że pisalem ci że to ja i zebys niepisal na forum ale nie dlatego bo mialem wh i czulem sie na tyle silny ze sie wybronie tylko dla tego ze wh niemialem a ty wpadles w jakis szal banowania, niepamietam dokladnie na jakim nicku gralem ale pamietam ze cos takiego bylo( Pisales cos o nicku wujek, wydaje mi sie ze kogos takiego banowalem ale moze mi sie pomylilo cos) Pozdrawiam

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 161 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]