Jakby to był perm ban to nagrywałbym demko. Dostałeś tempa na ostrzeżenie więc nie płacz. Jak będziesz znów latał z wh dostaniesz perma i tak, nagram Ci długie i soczyste demko. Żeby nie było nie osądziłem Cię po killcamie, spectowałem Cię przez jakiś czas i nie ulegało wątpliwości, że miałeś WH. Tak, umiem rozróżnic wychylanie sie z celownikiem zza kazdego rogu dla zasady, a notoryczne mierzenie idealnie w te rogi za którymi jest wróg, szczególnie, że na mapie grały chyba 4 osoby... tak, patrzyłem na radar, tak brałem pod uwagę dźwięk.
Przykład: Wszystko było na mapce Toujane. Stoisz stoisz sobie na jednym końcu Długiej, przy czołgu lookasz w ogóle w niebo i nagle ziuuum, celownik pięknie na krawędź muru, zza którego wybiegają po chwili jedyni dwaj Niemcy na tej mapie. Żadnego dźwięku, bo to ze 100 metrów, żadnego radaru bo nie strzelali. Co innego machac tym celownikiem, bo a nuż ktoś wybiegnie, a co innego z 50 krawędzi do wyboru ciągle celowac w tą, za którą ktoś jest. T Takich sytuacji było więcej. Zamiast śmiecic na forum lepiej byś wyłączył WH i udawał, że nic się nie stało, tak to wszyscy wiedzą, że jesteś podejrzany i jak ktoś złapie Cię znów na czicie dostaniesz bana.
Nie muszę chyba dodawac, że nagrywane przez Ciebie demka to żaden dowód.
|