Kakashi_PL napisał(a):
Dostałeś bana jak najbardziej zasłużonego. Słowo "down" (przynajmniej w mojej okolicy) nie jest wyrazem pospolitym i nie mam zamiaru traktować tego z przymrużeniem oka. Obraziłeś admina więc ban. Chyba proste?
Po nie zasłużonym kicku, zapomniałeś dodać.
Kakashi_PL napisał(a):
Co do wh. nie grałeś na żadnym polskim serwerze z wh, tak? hmmmm.. graliśmy z wami spara NA POLSKIM serwerze. Ty i Uana oczywiście "hax on". Bywa. Na delcie "hax on"- też dostałeś bana- nie wiem jakim cudem ktoś Cie odbanował no ale ok. Chcecie mieć z nim dalej problemy- to dajcie unbana na PL.
Chłopie jaki ty ograniczony jesteś, wiesz co to headset? Takie słuchawki i mikrofon, słuchawki służą to słuchania kroków i innych odgłosów a mikrofon do komunikacji z resztą klanowiczów. Nie miałem żadnego wh, ubzdurałeś sobie i nie chcesz odpuścić.
Kakashi_PL napisał(a):
Co do mojego klanu- sprawa z tym że rzekomo ktoś z Ciebie drwił z FT napewno nie mogła mieć miejsca przy kapsLu, bo on dopiero kilka tyg temu doszedl do klanu. Więc ogarnij troche pamięc. Ale przechodząc do sedna sprawy- ani ja, ani joseph nie pozwalamy aby ktoś kogos obrazał. Więc chyba Ci się coś pomyliło.
Mam gdzieś kiedy doszedł do klanu ale widziałem go z nickiem Forrest Team dzień po tym incydencie, więc mi tu nie ściemniaj. Zarówno Ty jak i Joseph wyzywaliście mnie od "dzieci", mówiliście żebym "przestał płakać", do tego Kapsel robił to samo na public chacie, żebyś nie mówił tylko że nie widziałeś bo pisał na Team Sayu i nic z tym nie zrobiliście, a poczułem się urażony ponieważ słowo dziecko i inne które leciały w moją stronę są obraźliwe, i nie mów mi że nie.
Kakashi_PL napisał(a):
Reasumując, chcecie mieć problemy z haxem i "nerwowym graczem który obraża admina dla zabawy" to dajcie mu unBana. Jak dla mnie temat off. Z mojej strony unbana nie bedzie.
Oczywiście bo nie mam co robić i wyzywam adminów i ściągam wallhacki żeby sobie potestować. Dziękuje, postoję. Z takimi argumentami jak ty mogę bezkarnie wyzwać CAŁY klan Forrest Team od haxów, jak widać wg Twoich zasad nie trzeba nawet iść na speca żeby dać bana.
Na Delcie SD nie mam bana i to mnie cieszy, ale na PL widać rządzi Kakashi. Cóż czekam na oficjalną decyzję. Pozdrawiam