DeltaServ

Gramy Bo Lubimy

Teraz jest Cz lis 21, 2024 6:07 pm

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]

Shoutbox

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: [BAN]Shedik
PostNapisane: Pt wrz 03, 2010 4:01 pm 
01. Szeregowy
01. Szeregowy

Gadu-Gadu: 0
Nick: [SD]Shedik
Nr bana z Listy: PL-297 1434122 ^4[^9SD^4]Shedik
GUID: 1434122
Data Otrzymania Bana: [?]
Uzasadnienie dlaczego masz mieć ściągniętego bana.

Otóż sprawa wygląda następująco, kiedyś, ponad rok temu na serwerze admin Kakashi zapytał czy dalej będziemy ich zabijać na respie, oczywiście jak to Shedik odpowiedziałem "Tak ;p", Kakashi dał mi kicka, po powrocie do gry poniosło mnie i powiedziałem "Downie nie kickuj mnie". Dostałem perma.

Teraz w temacie wtf Qby, w którym poruszona została również kwiesta wyzwania admina, dostał on unbana w ten sam dzień, Kamień w tym temacie napisał że od dawna wiadomo że obraza admina to perm, ale ja w regulaminie widzę tylko :
9. Zabrania się obrażania innego gracza. W przypadku zauważenia przewinienia admin wypłaca TempBana ew. Ban. Wyrażenia typu "noob" są traktowanie jako obraza.

Admin to gracz taki jak każdy inny, różni się tym że pilnuję porządku na serwerze i zachowuję się zgodnie z regulaminem. Nie widzę nic co pozwala Kakashiemu tak postępować. W innym temacie gdy dał mi bana na SD wspomniane jest że jego kolegom z klanu Forrest Team pozwalał mnie wyzywać od dzieci i nic z tym nie zrobił, tylko się śmiał, co Kapsel i Qba (do Qby nic nie mam podaje przykład opisany wyżej) zrobili że są traktowani inaczej? Do Kapsla mam szczególną urazę za to.

10. Posiadane reserved slot nie jest równo znaczne z posiadaniem rangi admina - każdy gracz posiadający RS bedzie traktowany na równi każdym innym graczem.

Do tego warto dodać że było do jedno słowo "Downie" i to po kicku za powiedzenie czegoś dla żartu, nie z specjalnego ubliżenia Kakashiemu.

Proszę o unban dużo po 2 tygodniach, ale w czasie tego czasu nie dostałem unbana po prośbach i rozmowie z Kakashim, więc piszę teraz gdy zobaczyłem sytuację z Qbą.

Tytuł: Re: [BAN]Shedik
PostNapisane: Pt wrz 03, 2010 4:43 pm 
09. Chorąży
09. Chorąży

Gadu-Gadu: 9461912
yhyyym no coz. A wiec tak: mozna porownać Admina serva z policja. Naprawde. Policja i admin robi porzadek i go pilnuje, policja i admin popelniaja bledy. Kazdemu sie zdarza. Wg wszelakich norm wyzywanie Admina- bezdyskusyjny pBan, wyzywanie innych graczy tBan / kick. Ale Albo chodzi o Admina SERVERA TEGO A TEGO, albo o Admina WSZYSTKICH SERVEROW DELTY albo WSZYSTKICH SERVEROW SWIATA. Oczywiscie wiadomo ze 1 albo 2. Jesli chodzi o all admins of delta nie ma problemu. Jesli za to np. ktos zwyzywal Vatrona(TO TYLKO PRZYKLAD) na SD to jako ze to Admin PL powinien byc traktowany jako normal gracz( chyba ze chodzi o all admins of delta) . Tak samo z policjantem. Pobicie czlowieka grozi mniejsza kara niz pobicie Policjanta NA SLUZBIE.

Tytuł: Reklamy

PostNapisane: Pt wrz 03, 2010 5:38 pm 
13. Kapitan
13. Kapitan

Powiem tak, admin to nie gracz taki jak każdy inny, a różni go władza nad rconem :)

Jednak zgodzę się, że admin nie powinien nikogo obrażać, tylko ostrzec, wyrzucić, czy zbanować delikwenta. No chyba, że mamy do czynienia z jawnym wh, lub aimbotem, ja takiemu przekleństw nie szczędzę, zanim go wyrzucę :P

To co zrobiłeś na PL nie było niczym poważnym IMO i można Cię odbanować, DOWN to nie jakiś typowy bluzg tylko tekst pospolity wśród młodych graczy, czy ogólnie młodzieży na przestrzeni ostatnich lat. No ale nie chcę już roztrząsać tego czy jest obraźliwy, czy nie, to już sprawa Kakashiego.

Błędy się popełnia, a na Ciebie chyba parę osób się uwzięło. Mnie osobiście nie obchodzi czy kiedyś gdzieś grałeś na WH w jakimś klanie z Uaną, co to ma do rzeczy. Jestem za unbanem, Delta PL ledwo żyje, każdy gracz się przyda, a bana można dać znowu jak zasłużysz :)

PS Nie wiem po co te wywody God piszesz...

PostNapisane: Pt wrz 03, 2010 5:41 pm 
09. Chorąży
09. Chorąży

Gadu-Gadu: 9461912
tak mnie natchnelo ;D

PostNapisane: Pt wrz 03, 2010 5:44 pm 
01. Szeregowy
01. Szeregowy

Gapi napisał(a):
PS Nie wiem po co te wywody God piszesz...

Haha ja w ogóle tego nie zrozumiałem ;d

Gapi napisał(a):
To co zrobiłeś na PL nie było niczym poważnym IMO i można Cię odbanować, DOWN to nie jakiś typowy bluzg tylko tekst pospolity wśród młodych graczy, czy ogólnie młodzieży na przestrzeni ostatnich lat. No ale nie chcę już roztrząsać tego czy jest obraźliwy, czy nie, to już sprawa Kakashiego.

Dla niego wszystko jest dobre żeby mnie zbanować.

Gapi napisał(a):
Gapi napisał(a):
Błędy się popełnia, a na Ciebie chyba parę osób się uwzięło.
Mnie osobiście nie obchodzi czy kiedyś gdzieś grałeś na WH w jakimś klanie z Uaną, co to ma do rzeczy. Jestem za unbanem, Delta PL ledwo żyje, każdy gracz się przyda, a bana można dać znowu jak zasłużysz :)

Co jest wspólnego ze mną i Uaną oprócz tego że byliśmy w klanie, nie grałem na wh na żadnym polskim serwerze w codzie2, tylko na tureckich i ruskich, takich o dziwnych nazwach ale to i tak dawno bo teraz mam antywirusa <3

Gapi napisał(a):
Błędy się popełnia, a na Ciebie chyba parę osób się uwzięło.

No głównie chodzi o FT czyli Kakashiego i Josepha, którzy mnie nie trawią i pozwalają mnie wyzywać bezkarnie a ja za byle co permy dostaje od nich, wtf? Teraz już chyba nawet Godfather uwierzył że na wh nie gram ;d

Ostatnio edytowano Pt wrz 03, 2010 7:31 pm przez MrShedik, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: Pt wrz 03, 2010 7:02 pm 
09. Chorąży
09. Chorąży

Gadu-Gadu: 7361301
Co ja ? Chyba coś Ci się pomieszało za przeproszeniem. Nigdy nic nie miałem do Ciebie a w banach sd nawet Cie broniłem

pilka-info.pl
Najświeższe newsy o lidze angielskiej. Newsy, Zapowiedzi, Linki do oglądania meczów i wiele innych. Zapraszam na stronę !!

PostNapisane: Pt wrz 03, 2010 7:30 pm 
01. Szeregowy
01. Szeregowy

O kur... Sorry Polish chodziło o Josepha nie o Ciebie, zapomniałem jego nicku i wpisałem twój, jeszcze raz sorry.

PostNapisane: So wrz 04, 2010 6:00 pm 
16. Pułkownik
16. Pułkownik

Myślę, że Kaki powinien się wypowiedzieć ;]

PostNapisane: So wrz 04, 2010 6:49 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Gadu-Gadu: 9311300
Ładne rzeczy kolego wypisujesz.

Dostałeś bana jak najbardziej zasłużonego. Słowo "down" (przynajmniej w mojej okolicy) nie jest wyrazem pospolitym i nie mam zamiaru traktować tego z przymrużeniem oka. Obraziłeś admina więc ban. Chyba proste?

Co do wh. nie grałeś na żadnym polskim serwerze z wh, tak? hmmmm.. graliśmy z wami spara NA POLSKIM serwerze. Ty i Uana oczywiście "hax on". Bywa. Na delcie "hax on"- też dostałeś bana- nie wiem jakim cudem ktoś Cie odbanował no ale ok. Chcecie mieć z nim dalej problemy- to dajcie unbana na PL.

Co do mojego klanu- sprawa z tym że rzekomo ktoś z Ciebie drwił z FT napewno nie mogła mieć miejsca przy kapsLu, bo on dopiero kilka tyg temu doszedl do klanu. Więc ogarnij troche pamięc. Ale przechodząc do sedna sprawy- ani ja, ani joseph nie pozwalamy aby ktoś kogos obrazał. Więc chyba Ci się coś pomyliło.

Reasumując, chcecie mieć problemy z haxem i "nerwowym graczem który obraża admina dla zabawy" to dajcie mu unBana. Jak dla mnie temat off. Z mojej strony unbana nie bedzie.

PostNapisane: So wrz 04, 2010 7:08 pm 
01. Szeregowy
01. Szeregowy

Kakashi_PL napisał(a):
Dostałeś bana jak najbardziej zasłużonego. Słowo "down" (przynajmniej w mojej okolicy) nie jest wyrazem pospolitym i nie mam zamiaru traktować tego z przymrużeniem oka. Obraziłeś admina więc ban. Chyba proste?

Po nie zasłużonym kicku, zapomniałeś dodać.

Kakashi_PL napisał(a):
Co do wh. nie grałeś na żadnym polskim serwerze z wh, tak? hmmmm.. graliśmy z wami spara NA POLSKIM serwerze. Ty i Uana oczywiście "hax on". Bywa. Na delcie "hax on"- też dostałeś bana- nie wiem jakim cudem ktoś Cie odbanował no ale ok. Chcecie mieć z nim dalej problemy- to dajcie unbana na PL.

Chłopie jaki ty ograniczony jesteś, wiesz co to headset? Takie słuchawki i mikrofon, słuchawki służą to słuchania kroków i innych odgłosów a mikrofon do komunikacji z resztą klanowiczów. Nie miałem żadnego wh, ubzdurałeś sobie i nie chcesz odpuścić.

Kakashi_PL napisał(a):
Co do mojego klanu- sprawa z tym że rzekomo ktoś z Ciebie drwił z FT napewno nie mogła mieć miejsca przy kapsLu, bo on dopiero kilka tyg temu doszedl do klanu. Więc ogarnij troche pamięc. Ale przechodząc do sedna sprawy- ani ja, ani joseph nie pozwalamy aby ktoś kogos obrazał. Więc chyba Ci się coś pomyliło.

Mam gdzieś kiedy doszedł do klanu ale widziałem go z nickiem Forrest Team dzień po tym incydencie, więc mi tu nie ściemniaj. Zarówno Ty jak i Joseph wyzywaliście mnie od "dzieci", mówiliście żebym "przestał płakać", do tego Kapsel robił to samo na public chacie, żebyś nie mówił tylko że nie widziałeś bo pisał na Team Sayu i nic z tym nie zrobiliście, a poczułem się urażony ponieważ słowo dziecko i inne które leciały w moją stronę są obraźliwe, i nie mów mi że nie.

Kakashi_PL napisał(a):
Reasumując, chcecie mieć problemy z haxem i "nerwowym graczem który obraża admina dla zabawy" to dajcie mu unBana. Jak dla mnie temat off. Z mojej strony unbana nie bedzie.

Oczywiście bo nie mam co robić i wyzywam adminów i ściągam wallhacki żeby sobie potestować. Dziękuje, postoję. Z takimi argumentami jak ty mogę bezkarnie wyzwać CAŁY klan Forrest Team od haxów, jak widać wg Twoich zasad nie trzeba nawet iść na speca żeby dać bana.

Na Delcie SD nie mam bana i to mnie cieszy, ale na PL widać rządzi Kakashi. Cóż czekam na oficjalną decyzję. Pozdrawiam ;)

PostNapisane: So wrz 04, 2010 7:19 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Gadu-Gadu: 9645910
Jakby nie bylo kaki jest adminem PL ;)

PostNapisane: So wrz 04, 2010 7:19 pm 
13. Kapitan
13. Kapitan

Nie ma czegoś takiego jak rządzenie na serwerze, rządzi tylko HA czyli Michał, my tylko wypełniamy obowiązki adminów, to Kakashiego dotyczyła sprawa wiec od niego to zależy bardziej niż od innych.

PostNapisane: So wrz 04, 2010 7:37 pm 
01. Szeregowy
01. Szeregowy

^oExcelx] napisał(a):
Jakby nie bylo kaki jest adminem PL ;)

Nie jest adminem SD? Jeżeli to prawda to kolejny fail Kakashiego, który czuje się jak władca i mówi Josephowi kogo banować.

PostNapisane: So wrz 04, 2010 7:45 pm 
Admin CoD
Admin CoD

Gadu-Gadu: 9311300
michał dał mi rcon a na Pl i na SD, wiec jestem i tu i tu.

Kolego, słuchawki też dają Ci magiczną moc widzenia przez sciany? bo jak mnie skanowałeś to chyba nie słuchawkami a botem. takze jęsli już chcesz coś napisać mądrego to sie 2 razy zastanów.

28-07-2010 19:22 <<-- wtedy kapseL doszedł do FT, a Twoja sprawa jest z czasów ho ho za murzynami.

a, i bana dostałeś po zasłużonym kicku.

btw. jeśli joseph lub ja powiedziałem o Tobie "dziecko" to chyba nie obraza? to rzeczywistość (nie wiem ile masz lat ale zachowujesz sie jak dziecko).

PostNapisane: So wrz 04, 2010 8:28 pm 
01. Szeregowy
01. Szeregowy

Przeczytaj dokładnie 1 post, mowa o nim jest bo dawałem przykład z banów SD gdzie FT może wyzywać ale Shedik nie może, dorosła osoba takich rzeczy nie rozumie?[

quote="Kakashi_PL"]btw. jeśli joseph lub ja powiedziałem o Tobie "dziecko" to chyba nie obraza? to rzeczywistość (nie wiem ile masz lat ale zachowujesz sie jak dziecko).[/quote]

Tak to jest obraza, bo nie mówisz tego o moim wieku, tylko o mnie, nabijałeś się ze mnie, ale to ja bana dostaje. Dlaczego mówisz jeśli? Nie pamiętasz już tego?

Kakashi_PL napisał(a):
a, i bana dostałeś po zasłużonym kicku.

Adminów byś musiał kickować za takie coś, gracze co chwila na czacie żartują sobie z adminami i za takie coś kicków nikt nie daje. Dla Ciebie mówienie "nie płacz" jest zabawą, a może nie zabawą ale czymś nie zasługującym na kicka, więc dlaczego "tak ;p" zasługuje na kicka? Nigdy tego nie zrozumie.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2 [ DST ]