Cytuj:
Pią Lis 27, 2009 12:40 am | piboy:
berr zostaw juz te forum dzis w spokoju:)
Ty berr masz jakies kompleksy? Chciałes sie poskarżyc? W niektórych tematach dałeś po prostu "xD" wiec to wg mnie zadna wypowiedz tylko nabijanie postów (np.
viewtopic.php?f=10&t=121&start=255) - szczegolnie jaka dajesz z 20 postow w 15 min i polowa z nich nic nie wnosi, tylko usmiechy. A co do wypowiadania się nic nie mam (nawet mozna pochwalic), tylko nie kumam po co takie pierdoly na sile pisac zeby nabijac te posty...
I co to wogóle za temat? Dyskryminacja? Z tego co pamietam, jestes juz dorosly, pracujesz i takie halo robisz.... Daj spokoj, bo takie rzeczy dzieci pisza zeby sie poskarżyc, a nie powazni ludzie. Jak cie tak bardzo zranila moja uwaga to sorry ;-)
Aha i jeszcze dodam,ze jak ja zostalem A i napisalem w temacie jakos sprzed pol roku to dostalem Warringa, a widze ze udzieliles sie w tematach nawet ze STYCZNIA i jeszcze sie żalisz. N.c.
Kilka przykladow:
viewtopic.php?f=57&t=251viewtopic.php?f=56&t=149Po co wogole taka dyskusje rozpczales? Przemysl zanim cos napiszesz, albo napisz mi priva ze cierpisz przeze mnie. Jeszcze w dziale humor... Humor to przez czytanie takich rzeczy mozna sobie tylko popsuc.