Witajcie!
Dla ludzi interesujących się siatkówką chciałbym zaoferować gierkę dostępną na stronie:
http://www.volleyclub.pl/manager_regulamin.phpOd razu odsyłam Was do regulaminu bowiem są tam zasady gry i na jakiej zasadzie zdobywa się punkty! A więc trzeba go przeczytać żeby móc obrać właściwą taktykę na zakup zawodników.
Cała zabawa kosztuje 4zł jeśli korzystamy z przelewu24 :)
Po krótce w grze chodzi o to że mamy do dyspozycji 10mln złotych. Za te pieniądze musimy skompletować drużynę składającą się z zawodników grających w PlusLidze. Każdy zawodnik ma swoją cenę i wiadomo że nie kupimy samych najznakomitszych nazwisk
Punkty zdobywa się w odniesieniu do prawdziwych meczów i statystyk jakie robią ludzie z PlusLigi. Ty otrzymujesz punkty za własną wystawioną podstawową siódemkę i to jakie mieli zdobycze punktowe, blokowe itp. Osobiście polecam!
No i oczywiście motywacją jest to że
MOŻNA ZDOBYWAĆ NAGRODY! Nagrodę po każdej kolejce i w klasyfikacji generalnej na końcu :)
Jeżeli ktoś się skusi to zapraszam do Mojej prywatnej ligi która nosi nazwę "Volleyball fo life!"Mam nadzieję że zachęcę choć jedną osobę :)
Pozdro :]