Piboy napisał(a):
Prawda jest taka:
po 1: Ja osobiscie nie wiedzialem ze 2 snipek nie mozna wziasc! Zreszta na moim demie widac, że nie widzialem z czym gra Prezes i nie pytalem sie go jaka bron ma itd. Poza tym myslalem ze na PAMie nie da sie wybrac 2 sniperek, a wy zmieniliscie serwer i nie uprzedziliscie o zmianach - to raczej wina organizacji, a nie nasza, że byla taka broń do wyboru. Przeciez nikt na starcie nie sprawdza czy kompan z teamu ma taka sama bron...W regulaminie turnieju nikt nie napisal, ze beda kary za 2 takie same bronie, ktore byly wynikiem dupnej organizacji. Sam chyba Robson wymyslil sobie w trakcie gry taka kare. Ale olac to bo i tak wygralismy.
po 2: Maltesse tez jeszcze dema nie wrzucil. Na screenach widac, ze nikt wh nie uzywa i nie piszcie, ze demo to podstawa. Podstawa w razie podejrzenia WH albo AIM'a bo w innych przypadkach i tak nikt go nie oglada. Pewnie Prezes moglby wrzucic byle jakie demo i byloby OK, bo i tak nikt by tego nie wlaczyl... Zreszta fatalnie mi szlo i na moim demie jest wiecej Prezesa niz mnie, wiec mozna poogladac jak chlopak gral.
Jestem przekonany, że moje demo jest wystarczajace, zeby sprawdzic, że Prezes nie mial WH! Sporo akcji z nim jest do obejrzenia.
Niech mu tam bedzie z tym demkiem ^^. Ale co do organizacji. Graliśmy pierwszą mapę na serwie qby (sam postawił) i były lagi, sami skarżyliście. To zmieniliśmy serwa.
Gdy zauważyliśmy, że macie 2 snipy to napisaliśmy, że jest 1 snipa na team, ale nas nie posłuchaliście.
ps. mam nadzieję, że zmienisz michał pama i no-foga.
EDIT: A i jeszcze jedno. (mało screenów coś...) + Jak się dobrze przyjrzeć to widać na twoich screenach, że nie nagrywałeś nawet dema. Także się nie dziwie, że nie masz dema jak nawet nie nagrywałeś